Buskerud Næringsmegling

Historie

Buskerud Næringsmegling AS ble etablert i 1999.

Selskapet har markert seg som en av regionens ledende næringsmeglere med fokus på langsiktige relasjoner og bred fagkunnskap.

Buskerud Næringsmegling AS har stor lokalkunnskap om markedet for næringseiendom i nedre Buskerud og nordre Vestfold med spesiell vekt på Drammensregionen og Kongsberg.

Visjon

Buskerud Næringsmegling AS skal være et frittstående og alliansefritt næringsmeglerselskap med høy etisk standard og forutsigbarhet.

Buskerud Næringsmegling AS skal være den foretrukne samarbeidspartner når det gjelder næringseiendom i søndre Buskerud og nordre Vestfold.

Buskerud Næringsmegling AS skal til enhver tid tilby tjenester som etterspørres av profesjonelle aktører i markedet.

Buskerud Næringsmegling AS skal arbeide for langsiktige relasjoner med gode kunder basert på tjenestenes kvalitet og pris.

Ansatte

Fredrik A. Haaning

Fredrik A. Haaning

Næringseiendomsmegler MNEF Mobil: 915 20 905
E-post: fredrik@bnm.no

34 års erfaring som eiendomsmegler hvorav siste 20 år med næringseiendom. Arbeider med alle fagområder i bedriften og har gjennomført Norges eneste tilgjengelige utdanning innen næringsmegling.

Betty Selbo

Betty Selbo

Salgssekretær E-post: betty@bnm.no

22 års erfaring som salgssekretær innen eiendomsmegling i Drammensområdet. Arbeider blant annet med kundebehandling, sentralbord, regnskapsførsel og produksjon av selskapets materiell.

Fredrik Smedaas Johnson

Fredrik Smedaas Johnson

Daglig leder/Næringseiendomsmegler MNEF Mobil: 901 38 053
E-post: fredriksj@bnm.no

22 års erfaring som eiendomsmegler i Drammensområdet hvorav de siste 20 år som næringsmegler. Bred erfaring med omsetning av eiendomsaksjeselskaper og fast eiendom organisert i andre eierformer.

Paul-André Lefranc

Paul-André Lefranc

Næringseiendomsmegler MNEF Mobil: 957 87 201
E-post: paul-andre@bnm.no

Arbeidet som næringseiendomsmegler i Buskerud Næringsmegling AS i 7 år og arbeider hovedsakelig med utleie av lokaler og eiendommer. Erfaring fra boligmegling i Oslo og erfaring fra leietaker- og flytterådgivning i NEAS ASA.

Lisbeth Groth

Lisbeth Groth

Oppgjørs- og regnskapsansvarlig Mobil: 472 93 219
E-post: lisbeth@bnm.no

Registrert Regnskapsfører med mange års erfaring fra regnskapsførsel innen entreprenørbransjen og andre virksomheter. Ansvarlig for gjennomføring av oppgjør i forbindelse med transaksjoner, klient- og driftsregnskap.