Buskerud Næringsmegling

Tordenskiolds gate 101, 68 m²

Drammen
Næringsseksjon i Tordenskiolds Gate på Strømsø til salgs

Beskrivelse

Buskerud Næringsmegling AS har fått i oppdrag å selge seksjon i eiendommen Tordenskiolds Gate 101. Eiendommen er beliggende sentralt på Strømsø i Drammen kommune. Eiendommen har en meget attraktiv beliggenhet i med nærhet til sentrum. Seksjonen er på totalt ca. 68 kvm BTA og består i dag av et åpent areal, spiserom med t-kjøkken og toalett med dusj.

Overtagelse:

Etter nærmere avtale.

Tomt:

Andel av felles selveiet tomt.

Bebyggelse:

Kombinasjonseiendom med leiligheter i 2. og 3. etg og butikklokale i 1.etg. Dette salget omhandler butikklokale i 1. etg som utgjør snr. 1.

Visning:

Etter avtale med Buskerud Næringsmegling AS.

Beliggenhet
Eiendommen innehar en meget attraktiv beliggenhet på Strømsø i Drammen med tanke på utvikling. Eiendommen er beliggende i aksen mellom Drammen stasjon og Holmenbrua.

Kollektivtransport:

Drammen er et sentralt knutepunkt for kommunikasjon både med buss og tog. Oslo ligger kun 35 minutter unna, det går mer enn 100 tog hver dag og 2 internasjonale flyplasser kun én time unna: Gardermoen og Torp.

FLYTOGET

Flytoget har endestasjon i Drammen og bruker kun 60 minutter til Gardermoen.

Standard
Eiendommen er løpende vedlikeholdt, og har en enkel, men normal god standard alder tatt i betraktning. Selger vil bytte vinduer før overtagelse.

Ledig areal

Bruttoareal 68 m²
Type Butikk/Handel

Eiendomsinformasjon

Tordenskiolds gate 101, 3044 Drammen

Gnr 111
Bnr 678

Kontakt

Ola Wang

Mobil (+47) 98075703
E-post ola@bnm.no

Saksnummer 1.23343