Buskerud Næringsmegling

Engene 12, 1040 m²

Drammen

Utleid sentrumseiendom m/ en leietaker på Bragernes til salgs

Beskrivelse

BNM REALIST NÆRINGSMEGLING AS har fått i oppdrag å selge selskapet Engene 12 Eiendom AS org. nr. 993 236 780 hvor eiendommen Engene 12, gnr. 114, bnr. 286 i Drammen utgjør selskapets hovedaktivum.

ØKONOMI:

Leieinntekt 2022: 1.100.000,- Utløp leiekontrakt 01.10.2025

Eiendommen er i sin helhet utleid til Rekom Group AS.

Leiekontrakten har rett til fornyelse i 10 år på markedsvilkår. Fornyelse skal varsles med 6 mnd.

Leietaker er ansvarlig for alt av innvendig vedlikehold, inkludert utskifting av tekniske installasjoner. Utleier er ansvarlig for utvendig vedlikehold bortsett fra inngangspartier/ dører og vindu.

BEBYGGELSE /LEIETAKER

Samlet areal cirka 1.040 kvm. BTA                                                                   

Areal 1 etasje BTA 420 kvm

Areal 2 etasje BTA 420 kvm

(kjeller utgjør 60 kvm, loft utgjør 140 kvm)

Eiendommen ble opprinnelig bygget som en kino og hadde kinovirksomhet frem til 1983, etter dette har eiendommen vært i bruk som utested/diskotek. Dagens leietaker Rekom Group AS står blant annet bak utelivskonseptet The Box som er et konsept rettet mot en yngre målgruppe (18 års aldersgrense) Før pandemien har dette vært et godt frekventert utested. The Box ligger også som nabo til Heidi`s Bier Bar som også er et ungdomskonsept drevet av Rekom Group AS.

Dette er REKOM Group,! (hentet fra deres hjemmeside)

Scandinavia’s Largest Nightlife Group. Helt siden REKOM ble etablert i 2007 har

vi satt et markant avtrykk på kartet og i dag eier og driver vi mer enn 200 barer, bodegaer og nattklubber i hele Danmark, Norge, Finland og UK med flere på vei. Vi har totalt seks administrative kontorer, og hovedkontoret ligger i København.

Våre steder varierer mellom alt fra afterski- og cocktailbarer til festbodegaer og trendy nattklubber. De består av både enestående konsepter med spesielle særpreg og populære kjedekonsepter. Alle konsepter er nøye planlagt og gjennomført helt ned på detaljnivå for å skape den perfekte stemningen og kunne tilby unike opplevelser til våre gjester – av den enkle grunn at vi vil være de beste på det vi gjør.

I REKOM har vi fokus på mennesker, utvikling og resultater med en klar ambisjon om å hele tiden være et skritt foran. Det er ikke så vanskelig når vi er 5000 dedikerte, dyktige og engasjerte medarbeidere som alle brenner for å gi nattelivet stemning og sjel på bakgrunn av våre nøye utviklede barkonsepter. Dette kombinert med over 20 års erfaring i nattelivsbransjen har resultert i over fire millioner gjester som besøker våre barer og nattklubber år etter år, og det er vi meget stolt av.


Standard

Eiendommen har vært gjenstand for flere ombygginger og tilpasninger ettersom hvilket konsept som har vært i eiendommen. Siste store ombygging ble gjort tilbake i 2012-13 da store deler av bygget ble strippet innvendig og bygget opp igjen.


Ledig areal

Bruttoareal 1040 m²
Type Andre

Eiendomsinformasjon

Engene 12, 3015 Drammen

Gnr 114
Bnr 286

Kontakt

Fredrik Smedaas

Telefonnummer (+47) 32254050
E-post fs@bnm.no

Saksnummer 274687971