Buskerud Næringsmegling

Blektjernveien 10, 600 m²

Drammen

2 stk. tomannsboliger med attraktiv beliggenhet- Salg av AS

Fasiliteter

  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass

Beskrivelse

Blektjernveien 10:

Eiendommen er beliggende i Strømsåsen med god utsikt over Drammen. Det er korte avstander til ulike service tilbud i sentrum. Det er kun 10 minutters gange til Drammen Jernbanestasjon hvor flytoget har 3 avganger i timen. Union brygge med ulike kultur, utdannings – og bevertningstilbud. Ca 15 minutters gangavstand til Bragernes Torg i Drammen. 

Blektjernveien 10 inneholder 2 stk. leiligheter som er seksjonert. I tillegg har det tidligere vært en leilighet i 3. etg som pga. brannkrav ikke er godkjent. Parkeringsplasser på opparbeidet tomt, samt under carport. Pent opparbeidet felles hage for leilighetene.

Ole Bulls Gate 5:

Eiendommen er beliggende på Bragernes i nærhet av Hotvet gård. Det er korte avstander til ulike service tilbud i sentrum. Det er kun 10 minutters gange til Bragernes Torg med ulike kultur, utdannings – og bevertningstilbud. Ca 15 minutters gangavstand til Drammen stasjon. 

Ole Bulls Gate 5 inneholder 2 stk. leiligheter som nylig er oppusset. Eiendommen er ikke seksjonert. Parkeringsplass på opparbeidet tomt, samt en garasjeplass. Pent opparbeidet felles hage for leilighetene.


Standard

 

Innhold

Blektjernveien 10:

Bygård på totalt ca. 350 kvm BTA fordelt over 2 etasjer samt kjeller og loft. Carport under terrasse. Planløsning/utførelse i kjeller og loft er ikke godkjente oppholdsrom p.t. pga. brannkrav. Kjeller har inngang fra trapperom og inneholder blant blant annet tekniske rom og lager.

Kjeller: Rom for oppbevaring/teknisk rom.

1.etg: Leilighet på ca. 100 kvm. 2 soverom, stue, kjøkken og bad. 

2.etg: Leilighet på ca. 100 kvm. 2 soverom, stue, kjøkken og bad. 

Loft: Tidligere leilighet som ikke er godkjent pga. brannkrav.

Eiendommen har stabile leietakere over lang tid og det er kun foretatt mindre oppussing/vedlikehold de senere år. Eiendommen innehar normal utleiestandard og trenger noe vedlikehold utvendig.

Ole Bulls Gate 5:

Bygård på totalt ca. 250 kvm BTA fordelt over 2 etasjer samt kjeller og loft. Garasje på tomt. Kjeller brukes til felles vaskerom samt lagerboder for leilighetene. Loft er ikke innredet og brukes til lager og oppbevaring.

Kjeller: Rom for oppbevaring/teknisk rom samt vaskerom.

1.etg: Leilighet på ca. 75 kvm. 2 soverom, stue, kjøkken og bad. 

2.etg: Leilighet på ca. 75 kvm. 1 soverom, stue, kjøkken og bad. Her kan det enkelt bygges om slik at det blir 2 soverom tilsvarende 1.etg.

Loft: Uinnredet, lager/oppbevaring.

Eiendommen har stabile leietakere over lang tid. Eiendommen er forholdsvis nylig oppusset og innehar en normalt god standard. 


Ledig areal

Bruttoareal 600 m²
Type Bygård/Flermannsbolig

Eiendomsinformasjon

Blektjernveien 10, 3046 Drammen

Kontakt

Ola Wang

E-post ola@bnm.no

Saksnummer 250656450