Buskerud Næringsmegling

Industriveien 11, 212 m²

Spikkestad

Verkstedeiendom på Spikkestad i Asker kommune

Fasiliteter

  • Kjøreport

Beskrivelse

BNM Realist Næringsmegling AS har fått i oppdrag å selge Industriveien 11 på Spikkestad som er en verkstedeiendom med selveiende tomt på 612 kvm. Bygningsmassen er på 212 kvm innredet som  ilverksted/lakkverksted. Eiendommen ligger i et etablert næringsområde med umiddelbar atkomst til E-134 (Oslofjordforbindelsen) ca. 15 minutters kjøring fra Drammen og ca. 20 minutters kjøring til Asker.

Bygningsmassen er oppført i 2006, men dagens innredning ble utført i 2013. Byggemåte er stålkonstruksjon, isolert og platekledd på betong plate. Bygningsmassen inneholder 3 verkstedhaller hvorav ett er lakk-boks, resepsjon/butikk, kontor, spiserom/møterom med kjøkkeninnredning, dusj og wc, kompressorrom og lakkrom. Det er 3 kjøreporter, komplett lakk-boks med anlegg, trykkluftkompressor, oljeutskiller med kapasitet på 6 kubikkmeter, varmepumpe og elektrisk oppvarming. 


Adkomst

Eiendommen ligger på Spikkestad i umiddelbar nærhet til E-134 (Oslofjord-forbindelsen) ca. 15 minutters kjøring fra Drammen og Ca. 20 minutters kjøring fra Asker sentrum.


Diverse

TOMT:612 kvm selveiertomt med atkomst og parkering for 7-8 biler. I tillegg leier dagens eier et areal på naboeiendommen, som ikke er bebygget, for kr. 6.000,- pr. mnd. + mva. 

REGULERINGSFORHOLD: Eiendommen er regulert til varehandel og reparasjon av motorvogner.

VEI/VANN/AVLØP: Tilknyttet offentlig vei, vann og avløp. Tinglyst rett til adkomst over naboeiendom frem til offentlig vei.

LEIEFORHOLD: Eiendommen ledigstilles for kjøper ved salg.

UTVIKLINGSPOTENSIAL: Det er lite plass for utvidelse av bebyggelsen på egen tomt. Nabotomten er ikke bebygd og det leies et areal til parkering på denne eiendommen i dag. Det bør kunne sonderes om et erverv av denne eiendommen er mulig.


Ledig areal

Bruttoareal 212 m²
Type Produksjon/Industri

Eiendomsinformasjon

Industriveien 11, 3430 Spikkestad

Gnr 285
Bnr 546

Kontakt

Fredrik A. Haaning

Mobil +47 915 20 905
E-post fredrik@bnm.no

Saksnummer 220153172