Buskerud Næringsmegling

Nymoens Torg 20, 385 m²

Kongsberg

Unik utviklingseiendom i hjertet av Kongsberg - regulert til bolig/næring

Beskrivelse

BNM Realist Næringsmegling AS har fått i oppdrag å selge den meget sentralt beliggende og spennende utviklingseiendommen Nymoes Torg 20 midt i hjerte av Kongsberg. Selveiende utviklingstomt på ca. 1.767 kvm  som ligger midt i Kongsberg sentrum med gangavstand til alle byens fasiliteter. Dagens bygningsmasse på ca. 385 kvm som må påregnes revet for videre utvikling av eiendommen. 

Dagens bygningsmasse:
Eldre bygning opplyst oppført i ca. 1920. Eiendoms areal utgjør totalt ca. 385 kvm fordelt over 2 etasjer samt en liten kjeller.
Arealfordelingen:
Kjeller: ca. 50 kvm.
1.etg næringslokale: Ca. 250 kvm.
2.etg leilighet: ca. 85 kvm.

Tomt:
Flat opparbeidet selveiertomt på ca. 1.767 kvm. Bygningsmasse på eiendommen består i dag av en kombinasjon av næring og bolig, samt et parkeringsareal.

Reguleringsforhold:
Eiendommen er beliggende innenfor reguleringsplan 466R Skolegatakvartalet, datert 11.03.20. Se reguleringsplan med bestemmelser i bilag til prospekt. Eiendommen er regulert til bolig og forretning. Med de utnyttelsesgrader og muligheter dette gir, gjør det eiendommen til et spennende utviklingsprosjekt midt i Kongsberg sentrum.

Leieinntekter:
Leienntekter utgjør i 2021 kr. 493.772,-. Dette inkluderer utleie av parkeringsplass.
Adkomst

Meget sentral beliggenhet i Kongsberg sentrum. Området er beliggende tett på knutepunkt for kommunikasjon både med buss og tog. Oslo ligger kun 1 time og 20 minutter unna med tog og det er mer enn 30 daglige avganger.

Kongsberg:
Kongsberg kommune, en industriell innovasjonshovedstad, den internasjonale småbyen med den store industrikompetansen. Her finnes noen av verdens fremste teknologibedrifter som konkurrerer i de mest krevende bransjer som bil, fly, forsvar, subsea og space, bl.a. Kongsberg Gruppen, FMC Kongsberg Subsea, Kongsberg Automotive og GKN Aerospace. Kongsbergindustrien leverer produkter til bransjer som krever null feil og vedlikeholdsfri drift over mange år i et krevende miljø. Et utdanningssenter med videregående skoler, Teknisk fagskole og et campus for
Universitetet i Sørøst-Norge, med bl.a. Norges eneste Optometriutdannelse.Ledig areal

Bruttoareal 385 m²
Type Andre

Eiendomsinformasjon

Nymoens Torg 20, 3611 Kongsberg

Gnr 7860
Bnr 1

Kontakt

Ola Wang

Mobil +47 980 75 703
E-post ola@bnm.no

Saksnummer 210858232