Buskerud Næringsmegling

Bragernes torg 11, 1600 m²

Drammen
BRAGERNES TORG 11- Kontorlokaler i DNB bygget til leie

Arealspesifikasjon

3. etg: 1600 kvm Kontor

Beskrivelse

Beskrivelse
I eiendommen Bragernes Torg 11 - som idag huser DnB bank og eiendom, kan vi nå tilby meget spennende og fleksible kontorlokaler i et attraktivt miljø. I takt med samfunnets økende grad av digitalisering kan det nå tilbys flotte kontorarealer i eiendommens 3. og 4. etg. med upåklagelig utsikt over Bragernes Torg. Fantastiske lysforhold i lokalene med meget romslige panoramavinduer gir et unikt arbeidsmiljø, og sammen med muligheter for inndeling til både kontorceller og åpent landskap er dette en meget attraktiv anledning for plassering i primesonen av Drammen sentrum.

Det tilbys totalt ca. 1.600 kvm BTA kontorlokaler i eiendommens 3.og 4. etg. Arealene kan leies sammen med utmerket intern kommunikasjon, alternativt deles i mindre enheter ned til ca. 400 kvm BTA. Kantine kan tilbys for byggets leietakere samt mulighet for leie av stor møtesal for interne og eksterne arrangementer.

Beliggenhet
Eiendommen befinner seg midt på Bragernes Torg i sentrum for yrende folkeliv og et komplett omkringliggende servicetilbud, samt enestående offentlige kommunikasjonsmuligheter til og fra torget. Bragernes Torg 11 utgjør et av byens mest kjente landemerker med sine årelange historie helt fra Sparebanken NOR, til Gjensigige NOR og nå DnB som største leietaker i eiendommen. Her vil ingen av deres kunder ha problemer med å finne frem, samtidig som deres ansatte vil få byens enkleste reisevei frem til dørterskelen på kontorene!

3 min gange til Drammen Jernbanestasjon og Drammen busstasjon på Strømsø, 1 min gange til taxiholdeplass og busstopp for byens sentrale bussruter for reisende.

Standard
Eiendommen holder en meget god og representativ standard og fremstår staselig og velholdt i Drammens bybilde. Funkispreg utvendig og innvendig og fremstår meget velholdt og ærverdig.

Nytt ventilasjonsanlegg fra 2017, hovedsakelig tepper på gulv, ny himling i tak planlegges, god takhøyde, fjernvarme, meget gode lysforhold i lokalene. Heis fra bakkeplan til samtlige etasjer.

Innhold
Lokalene består oppsummeringsvis av følgende:

4.etg: Ca. 800 kvm BTA - disse arealene kan deles i to hvorav hver del utgjør ca. 400 m2 BTA

3.etg: Ca. 800 kvm BTA - kan også deles i to enheter - alternativt leies sammen med arealene i 4.etg med trapp direkte mellom lokalene.

Lokalene er meget fleksible og består idag hovedsakelig av åpent landskap som kan deles inn etter ønske, samt romslige møterom. Ypperlig for å imøtekomme dagens krav til aktivitetsbaserte arealer for bedriften som kan romme flere funksjoner i forhold til behov gjennom arbeidsdagen og krav til endring og omstilling i arbeidshverdagen.

Eiendommen tilbyr sine leietakere kantine i toppetasjen, samt mulighet for leie av større møtesal for eksterne eller interne arrangementer.

Ledig areal

Bruttoareal 1600 m²
Type Kontor

Eiendomsinformasjon

Bragernes torg 11, 3017 Drammen

Gnr 114
Bnr 162

Kontakt

Thomas Larsen

Mobil (+47) 92011800
E-post thomas@bnm.no

Saksnummer 1.23352