Buskerud Næringsmegling

Vebjørns vei 2A, 600 m²

Lierstranda
Flotte kontorlokaler sentralt på Lierstranda til leie- Kort vei til E-18!

Beskrivelse

Beskrivelse:
Kontorlokaler med attraktiv beliggenhet og god standard sentralt Lier til leie. Lokalene befinner seg i større næringseiendom med en rekke andre aktører hvor blant annet Lierhus er leietaker i eiendommens 1. etg. Kort vei til av/-påkjøring E-18 på Kjellstad, samt hovedfartsårer i Lier ved Amtmandsvingen.
Stor parkeringsplass i eiendommens bakgård med tilgang på el-bil ladere.
Ledig areal i 1.etg inneholder kontorer/showroom med lager på ca. 100 kvm med egen kjøreport og tilgang direkte kontor/showroom. Garderober med dusj for både herrer og damer.

Adkomst:
Fra Drammen sentrum: Ca. 7 min med bil - følg Lierstranda utover og ta til venstre i rundkjøringen ved Amtmannssvingen, så første til høyre inn i Vebjørnsvei - eiendommen ligger så på venstre hånd.

Beliggenhet:
Meget sentral beliggenhet i etablert handels- / industriområde i Lier. Kort vei til påkjøring E18 og Oslofjordtunnelen. Eiendommen ligger som en av de nærmeste naboene til Maxbo Lier AS og Kiwi.

Standard:
Lokalene holder en høy standard og ble pusset opp i 2019. Kontorlokalene er beliggende i eiendommens i 2.etg med tilgang via felles trappegang og heis. Ventilasjon med kjøling i hele eiendommen og elektrisk oppvarming. Lyse og trivelige lokaler med effektiv planløsning med rom for fleksibel utnyttelse av arealene.

Ledig Areal:
Kontor/showroom med tilgang til lager i 1. etg: 540 kvm.
Kontor 2.etg: ca. 600 kvm.

Ledig areal

Bruttoareal 600 m²
Type Kontor

Eiendomsinformasjon

Vebjørns vei 2A, 3414 Lierstranda

Gnr 21
Bnr 17

Kontakt

Thomas Larsen

Mobil (+47) 92011800
E-post thomas@bnm.no

Ola Wang

Mobil (+47) 98075703
E-post ola@bnm.no

Saksnummer 1.23350