Buskerud Næringsmegling

Engene 18, 601 m²

Drammen
Moderne kontorer med god standard til leie- Sentralt på Bragernes

Beskrivelse

Vi kan nå tilby moderne kontorer med attraktiv beliggenhet på Bragernes. Lyse kontorer med meget høy standard, sentralt beliggende på Bragernes i Drammen. Vi kan tilby fra ca. 300-600 kvm i byggets 2. og 3.etg. Et bygg som har fantastisk beliggenhet med kort vei til det meste.

Eiendommen ble oppfrørt og ferdigstilt i 2017 og har en meget fordelaktig beliggenhet på Bragernes. Bygget har heis og stor takterrasse i 4.etg., solrik og med super utsikt. Gangavstand langs elveprominaden til Drammen jernbanestasjon.

Gode parkeringsforhold rundt eiendommen og mulighet for leie av innvendig parkeringsplass i umiddelbar nærhet.

Beliggenhet
Kort vei til alle fasiliteter, gangavstand til både buss og tog. Gode parkeringsmuligheter i umiddelbar nærhet til eiendommen. Området er preget av travelt forretningsliv, leilighetskomplekser og større kontoreiendommer. Et attraktivt sted å etablere din bedrift.

Standard
Eiendommen innehar en meget god standard - oppført i 2017. Svært delikate overflater av solid kvalitet og smakfulle farger. Hovedsaklig tepper på gulv, fliser i fellesarealer, ventilasjon med kjøling og varme.

Innhold
2. og 3.etg utgjør totalt ca. 601 kvm BTA. Vesentlig bestående av romslige kontorer, kjøkkenområde med "mingleplass", resepsjon, møterom, wc og et stort bad med dusj, wc og omkledning. Stor flott felles takterasse.

Energieffektivt bygg med Store vindusflater som gir særdeles gode lysforhold. Innvendig søppelrom og sykkelparkering i U-etg.

Ansvarlig megler

Ola Wang

Ledig areal

Bruttoareal 601 m²
Type Kontor

Eiendomsinformasjon

Engene 18, 3015 Drammen

Gnr 114
Bnr 291

Kontakt

Ola Wang

Mobil (+47) 98075703
E-post ola@bnm.no

Thomas Larsen

Mobil (+47) 92011800
E-post thomas@bnm.no

Saksnummer 1.23344