Buskerud Næringsmegling

Austadgata 21, 268 m²

Drammen
Kontorer med mulighet for lite lager på Bangeløkka til leie.

Beskrivelse

På Vegne av Drammen handelspark AS presenterer vi nå en unik mulighet på Strømsø i Drammen sentrum. Drammens kanskje mest profilerte kontorlokaler på totalt 204 kvm. Gårdeier kan i tillegg til kontorene, tilby lagerlokale på 64 kvm på bakkeplan.

Austadgata og området rundt utgjør i dag et svært attraktivt handelssentrum på Strømsø i Drammen, med år mellom hver gang det er åpning for nye etableringer på området. Kontorene som fristilles i eiendommen Austadgata er i byggets andre etasje, rett over Elektroimportøres AS sin nye forretning i byggets første etasje. Svært enkle adkomstforhold for tilreisende også utenfor Drammensregionen - med kort vei til trafikkmaskinen på Bangeløkka for tilfart til Oslo via E18 samt sydover mot Vestfold-traktene. Gangavstanden til Drammen jernbanestasjon, gjør dette til en krem beliggenhet for kontorer i Drammen sentrum og en meget sjelden sjanse!

Eiendommen og lokalene fremstår som pene. Overflater som vegger og gul, er tatt i senere tid. Effektive kontorer med gode lysforhold. Arealet består av 5 cellekontorer, romslig møterom og spiserom med tilhørende kjøkken. noe åpne flater, t ca. 3 meter med åpen himling. Egen lagerinngang som gjør det enkelt med varelevering. Vindusflater ut mot Bjørnstjerne Bjørnsonsgate, som gir en fantastisk profilering ut mot trafikkert vei. Gode parkeringsforhold i front av eiendommen.

Ledig areal

Bruttoareal 268 m²
Type Kombinasjonslokaler

Eiendomsinformasjon

Austadgata 21, 3043 Drammen

Gnr 111
Bnr 23

Kontakt

Pål Gurrik

Mobil (+47) 92633874
E-post paal@bnm.no

Ola Wang

Mobil (+47) 98075703
E-post ola@bnm.no

Saksnummer 1.23334