Buskerud Næringsmegling

Schwartz gate 36, 250 m²

Drammen
Spennende mulighet med attraktiv beliggenhet i travelt handelsområde på Bangeløkka, Strømsø

Beskrivelse

Vi har gleden av å presentere meget spennende og attraktive lokaler i travelt handlesområde på Bangeløkka på Strømsø-siden av Drammen.

Eiendommen Schwartsgate 36 har i over flere tiår huset velrenomerte og populære Iversen Pels AS, med forretning, buntmakeri og pelsoppbevaring. Etter omlegging av drift til buntmakeri, verksted og oppbevaring, fristiller Iversen Pels nå arealer både til forretning og kontor, med lagermulighet både i 1. og u.etg.

Eiendommen har parkering utenfor inngangsparti for kunder, samt gateparkering. Flott profilering gjennom store vindusflater i 1.etg. Eiendommen fremstår velholdt og er en destinasjon som er velkjent på folkemunne i Drammensdistriktet.

Beliggenhet:

Beliggenheten har enkel adkomst fra Bjørnstjerne Bjørnsons gate, med avkjøring fra hovedkryss ved Drammenshallen. Eiendommen ligger som nærmeste nabo til Strømsø Senter. 200 meter fra eiendommen ligger også det velkjente storhandelsområdet på Bangeløkka som huser Elkjøp, KID Interiør og Power. Dette området utvikles stadig og i økende grad til handelsrelatert virksomhet.

Ledig areal:

Ca. 250 kvm forretningslokaler i 1.etg, samt mulighet for leie av lagerplass i kjeller.

Ledig areal

Bruttoareal 250 m²
Type Butikk/Handel

Eiendomsinformasjon

Schwartz gate 36, 3043 Drammen

Gnr 110
Bnr 447

Kontakt

Ola Wang

Mobil (+47) 98075703
E-post ola@bnm.no

Saksnummer 1.23297