Buskerud Næringsmegling

Gråterudveien 20, 500 m²

Drammen
Kontor/lagerlokaler - Lave felleskostnader - Høy standard - Gunstig pris

Arealspesifikasjon

1. etg: 500 kvm Lager

Beskrivelse

Beskrivelse
Nytt tilbygg mot E18 - Kobbervikdalen - med panoramaprofilering i nye lokaler for din bedrift i Gråterudveien 20! Særdeles god profilering mot E-18. Utleier tilbyr nyrenoverte kontorlokaler fra ca. 200 kvm til ca. 800 kvm. I tillegg kan det fristilles ca. 200 kvm til ca. 500 kvm lagerareal med kjøreport, i byggets midtre etasje. Meget god parkeringsdekning. Deler av eiendommen er totalrenovert og nybygget. Store deler av fasaden består av store vindusflater, som vil gi særdeles gode lysforhold i lokalene. Det er lagt opp til meget representative kontorlokaler av høy standard. Energibesparende tiltak/materialer er benyttet. Ny solcellepark er blitt installert på eiendommens tak.

Fasiliteter:

- Med høy kvalitet/standard
- Energieffektivt
- Faste rimelige felleskostnader
- God takhøyde
- Meget bra inneklima
- Arealeffektive løsninger
- Fantastisk mulighet til eksponering mot E-18
- God parkeringsdekning
- Mulighet for el-bil lading
- Miljøvennlig med solcellepark på tak

Adkomst
Fra Drammen sentrum: Følg hovedfartsåren sørover på E-18, passèr Kobbervikdalen på høyre hånd, ta så av til høyre mot Åskollen/Eikhaugen. Ta til venstre i første rundkjøring og følg denne veien ca 700 m. Ta så til venstre, følg denne veien ca.500 m, ta til venstre og eiendommen ligger så som nr. 2 på høyre hånd.

Beliggenhet
Eiendommen ligger svært sentralt i et etablert industriområde under stadig utvikling med umiddelbar nærhet til påkjøring E-18 mot Oslo og sørover mot Vestfold/Telemark/Agder. Unike profileringsmuligheter direkte inn mot E18 - i de nye kontorlokalene vil man få en følelse av å "sveve over" E18. Gratis parkering! Eiendommen ligger som første eiendom på høyre hånd ved innfart mot Drammen fra sør via E-18. Veletablert og kjent adkomst til området med gode arbeidsforhold både for besøkende og større transport er ivaretatt på området. For øvrig velkjente aktører i nærområdet, som Scania, Eltek, Miltronic og PowerTech.

Standard
Eiendommen innehar en meget god standard, med store åpne flater som er innredet med cellekontorer i kombinasjon med åpne kontorløsninger/showrom. Nye store vinduer i fasaden gjør lysforholdene meget gode i kontorarealene. Nytt ventilasjonsanlegg med kjøling og oppvarming. T-himling med innfelt belysning i tak, gulv med moderne belegg, kontormoduler med glass og noe treverk i fleksible fargetoner. Nytt solcelleanlegg er blitt montert på store deler av tak, som vil redusere energikostnaden til leietaker betraktelig i tiden fremover.

Innhold
Kontorlokaler på henholdsvis ca. 300 og ca. 500 kvm (totalt ca. 800 kvm).
Lager på ca. 200 kvm og ca. 300 kvm (totalt ca. 500 kvm).
Det kan i tillegg tilbys boder i kjeller med enkel adkomst.

Ledig areal

Bruttoareal 500 m²
Type Kombinasjonslokaler

Eiendomsinformasjon

Gråterudveien 20, 3036 Drammen

Gnr 33
Bnr 48

Kontakt

Pål Gurrik

Mobil (+47) 92633874
E-post paal@bnm.no

Ola Wang

Mobil (+47) 98075703
E-post ola@bnm.no

Saksnummer 1.23288