Buskerud Næringsmegling

Vebjørns vei 2A, 600 m²

Lierstranda

Flotte kontorlokaler sentralt på Lierstranda til leie- Kort vei til E-18!

Beskrivelse

Beskrivelse
Kontorlokaler med attraktiv beliggenhet og god standard sentralt Lier til leie. Lokalene befinner seg i større næringseiendom med en rekke andre aktører hvor blant annet Lierhus er leietaker i eiendommens 1. etg. Kort vei til av/-påkjøring E-18 på Kjellstad, samt hovedfartsårer i Lier ved Amtmandsvingen.
Stor parkeringsplass i eiendommens bakgård.

Adkomst
Fra Drammen sentrum: Ca. 7 min med bil - følg Lierstranda utover og ta til venstre i rundkjøringen ved Amtmannssvingen, så første til høyre inn i Vebjørnsvei - eiendommen ligger så på venstre hånd.

Beliggenhet
Meget sentral beliggenhet i etablert handels- / industriområde i Lier. Kort vei til påkjøring E18 og Oslofjordtunnelen. Eiendommen ligger som en av de nærmeste naboene til Maxbo Lier AS og Kiwi.

Standard
Lokalene holder en høy standard og ble pusset opp i 2019. Kontorlokalene er beliggende i eiendommens i 2.etg med tilgang via felles trappegang og heis. Ventilasjon med kjøling i hele eiendommen og elektrisk oppvarming. Lyse og trivelige lokaler med effektiv planløsning med rom for fleksibel utnyttelse av arealene.

Ledig Areal:
Kontor 2.etg: ca. 600 kvm.

Ledig areal

Bruttoareal 600 m²
Type Kontor

Eiendomsinformasjon

Vebjørns vei 2A, 3414 Lierstranda

Gnr 21
Bnr 17

Kontakt

Thomas Larsen

Telefonnummer (+47) 92011800
E-post thomas@bnm.no

Ola Wang

Telefonnummer (+47) 98075703
E-post ola@bnm.no

Saksnummer 1.23260