Buskerud Næringsmegling

Konnerudgata 132, 500 m²

Drammen

Lager/showroom i tidligere KID Interiør i Konnerudgata til leie!

Beskrivelse

Lager/ showroomlokaler med kontormulighet av god standard til leie. Lokalene har en spesiell og utsiktsmessig unik beliggenhet i Konnerudgata i nedfarten fra den folkerike bydelen Konnerud. Eiendommen har tidligere tjent som hovedkvarter for KID Interiør og er derfor velkjent i bybildet og på folkemunne i Drammen. Kontor på ca. 100 kvm kan leies separat på eiendommen.

Lokalene befinner seg i eiendommens 1.etg. og har adkomst via kjørerampe direkte inn i lokalene. Gode parkeringsforhold og enkel adkomst. Enkle tilpasninger til leietakers ønsker og behov kan utføres av utleier.

Eiendommen utgjør en spennende mulighet for rette bedrift til å etablere seg i en lokasjon med særpreg, i rolige omgivelser med meget kort vei til påkjøring for sentralt hovedveinett i Drammen.

Beliggenhet:

Spennende og relativt sentral beliggenhet i øvre del av velkjente Konnerudgata i Drammen. Eiendommen befinner seg midt mellom nedfarten fra bydelen Konnerud og Strømsø sentrum, og har enkel adkomst og romslige utearealer som imøtekommer behov for rask og enkel varelevering samt av-/pålessing fra større kjøretøyer. Fantastisk utsikt over Bragernessiden av Drammen by!

Standard:

Lokalene innehar en normalt god standard, med elektrisk oppvarming, kjøreport og kjørerampe. Takhøyde ca. 3 meter. Høyde kjøreport 2.75 meter, 4 meter bredde. Meget gode lysforhold med vindusrekker hele veien rundt arealene.

Ledig areal:

Kontor: Ca. 100 kvm.

Lager/showroom/kontor: Ca. 500 kvm.

Ledig areal

Bruttoareal 500 m²
Type Lager/Logistikk

Eiendomsinformasjon

Konnerudgata 132, 3046 Drammen

Gnr 15
Bnr 69

Kontakt

Ola Wang

Telefonnummer (+47) 98075703
E-post ola@bnm.no

Saksnummer 1.23251