Buskerud Næringsmegling

Ingeniør Rybergs gate 101, 100 - 800 m²

Drammen

Fleksible arealer med meget sentral beliggenhet og profilering- Åssiden

Beskrivelse

BNM Realist Næringsmegling kan på vegne av utleier Realkapital Åssiden AS presentere fleksible lokaler med god profilering til leie sentralt beliggende på Åssiden. Arealene har tidligere blitt benyttet til blant annet treninger og helse. Ledig areal utgjør fra ca. 200 kvm- 1.800 kvm og leietaker kan tilpasse både arealbehov og ønsket standard til leietaker.

Eiendommen Ingeniør Rybergsgate 101 er beliggende i hjertet på Åssiden i et meget trafikert og populært handelsområde. I tillegg er det flere tilbydere av aktivitetsbasert virksomhet som Rush Trampoline park og Dramme Padel Tennis umiddelbar nærhet. Meget bra profileringsmuligheter mot Ingeniør Rybergs Gate.

Ledig arealer:

- Trening/Helse/Aktivitetsbasert i 2. etg: Fra ca. 100-800 kvm. I tillegg er det ledig kontor- og lagerlokaler i eiendommen som kan leies ut sammen med arealer i 2.etasjen.

Eiendommen fremstår med meget gode profileringsmuligheter i et attraktivt område.Lokalene innehar spesielt gode kvaliteter rettet mot trening/aktivitet samt helserelatert virksomhet. De ulike arealene kan benyttes til forskjellige typer virksomhet og utleier er fleksible og løsningsorienterte.

Nøkkelinformasjon:

- Meget gode profileringsmuligheter

- Fleksible lokaler med mulighet for tilpasning

- Eiendommen vil inneha god teknisk stand.

- God parkeringsdekning på felles plass for bygget.

- Utleier tilpasser lokalene for langsiktig leietaker.

- Svært god takhøyde i store deler av lokalene.Store deler av 2.etg er utleid til treningssenter, showroom og buldresenter.

Adkomst

Eiendommen beliggende svært sentralt på Åssiden i Drammen, midt i smørøyet av forretninger og servicetilbud, kun 5 km fra sentrum. Profilert beliggenhet og god adkomst fra Ingeniør Rybergsgate gjør lokalet meget attraktivt med tanke på kundetilstrømning og synlighet. Eiendommen kan vise til en spennende miks av leietakere med gode omsetningstall, hvilket bør gjøre eiendommen meget attraktiv for etablering både for velkjente aktører så vel som nye og spennende konsepter.

Andre aktører i området:

-          Europris

-          Staples

-          Rush Trampolinepark

-          Drammen Padel

-          Skeidar

-          Bohus

-          Albjerk Bil

-          Meny

-          McDonalds

Avstander:

Drammen sentrum: 5 km

Oslo: 45 km

Mjøndalen: 6 km

Kongsberg: 35 km


Ledig areal

Bruttoareal 100 - 800 m²
Type Butikk/Handel, Produksjon/Industri, Lager/Logistikk, Kombinasjonslokaler, Garasje/Parkering, Undervisning/Arrangement

Eiendomsinformasjon

Ingeniør Rybergs gate 101, 3027 Drammen

Kontakt

Ola Wang

Telefonnummer (+47) 32254050
E-post ow@bnm.no

Thomas Larsen

Telefonnummer (+47) 32254050
E-post thomas@bnm.no

Saksnummer 279250582