Buskerud Næringsmegling

Haugesgate 1, 250 m²

Drammen

Kontor nær Bragernes Torg til leie

Fasiliteter

  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Heis

Beskrivelse

På vegne av Schau Eiendom AS har vi når for utleie meget representative og smakfulle kontorlokaler i Haugesgate 1 i Drammen sentrum til leie. Her kan din bedrift tilbys effektive kontorer med parkering. Lokalene kan tilpasses etter leietakers ønsker og behov.

Eiendommen befinner seg i umiddelbar nærhet av Bragernes Torg, kun et steinkast fra alle byens servicetilbud og beste kommunikasjonsmuligheter. Flytog fra Drammen Stasjon med kun 5 minutters gange til lokalene! Timeekspressen stopper rett utenfor eiendommen.
Lokalene befinner seg i byggets tredje etasje. 


Standard

Eiendommen og lokalene holder en normal god standard. Gårdeier kan tilpasse et moderne uttrykk til eiendommen som helhet. Fasade ble renovert i 2017, og lokalene i seg selv har gjennomgått oppgraderinger fortløpende og står svært delikate og gjennomførte. Ventilasjonsanlegg med kjøling sikrer godt inneklima. Eiendommen har heis og kan tilby kontorer.

Utleier kan tilrettelegge for totalrenovering av lokalene for rett leietaker.


Innhold

Lokalene består i dag hovedsaklig av cellekontorløsning med møterom og kjøkken. Gårdeier kan tilrettelegge for ny elietaker med å slås sammen og danne effektive løsninger for aktivitetsbasert kontor i åpent landskap i tillegg til cellekontorene som allerede er etablert.


Ledig areal

Bruttoareal 250 m²
Type Kontor

Eiendomsinformasjon

Haugesgate 1, 3015 Drammen

Kontakt

Pål Gurrik

Telefonnummer (+47) 32254050
E-post paal@bnm.no

Ola Wang

Telefonnummer (+47) 32254050
E-post ola@bnm.no

Saksnummer 273235781