Buskerud Næringsmegling

Kobbervikdalen 75, 150 - 388 m²

Drammen

Kontor/showromlokaler med god standard og gode parkeringsmuligheter

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Heis

Beskrivelse

For Brække Eiendom har vi har nå for utleie meget spennende kontor/showromlokaler i Kobbervikdalen 75 i Drammen. Eiendommen fremstår velholdt og med meget god standard, og kan tilby sine leietakere en meget sentral plassering i tillegg til romslige utearealer og mulighet for fleksible arealløsninger. Svært gode parkeringsforhold og konkurransedyktige priser. Her finnes muligheter innenfor de fleste bransjer!

Totalt leies ut ca. 388 kvm, med mulighet for oppdeling til ca. 150 kvm.

Svært gode profileringsmuligheter!


Adkomst

Eiendommen innehar en meget sentral plassering i veletablert industriområde sør for sentrum av Drammen. Ca. 5 min kjøring fra sentrum befinner eiendommen seg inntil E18 som leder sørover mot Vestfoldtraktene. Fra eiendommen når man i tillegg svært enkel og raskt påkjøring til E18 mot Oslo, så disse lokalene har en meget fordelaktig plassering logistikkmessig, i tillegg til å utgjøre en del av et område under utvikling med svært mange større og ledende aktører innenfor såvel produksjon, storhandel, verksted og industri. Eiendommen har en meget enkel adkomst fra to sider til alle nivåer av bygningsmassen.


Standard

Eiendommen fremstår meget velholdt og holder en god standard, såvel utvendig som innvendig. Ventilasjon og heistilgang med bæreevne opptil 3 tonn. Kontorlokalene holder en gjennomgående god standard, med belegg på gulv, moduler med glass/malte fronter, t-himling i tak med innfelt belysning samt ventilasjon med kjøling. Store transportvennlige utearealer med asfalterte flater, samt trivelige omgivelser forøvrig i form av beplantning og noe grøntarealer. Mulighet for oppgradering og tilpasning for langsiktig leietaker.


Ledig areal

Bruttoareal 150 - 388 m²
Type Kontor

Eiendomsinformasjon

Kobbervikdalen 75, 3036 Drammen

Gnr 28
Bnr 237

Kontakt

Ola Wang

E-post ola@bnm.no

Pål Gurrik

E-post pg@realist.no

Saksnummer 251407333