Buskerud Næringsmegling

Nedre Strandgate 9, 160 - 260 m²

Drammen

Meget godt profilerte lokaler sentralt på Bragernes til leie

Beskrivelse

Langs elvepromenaden på Bragernes i Drammen sentrum har vi nå for utleie 2 etasjer med meget spennende og særpregede kontorlokaler i eiendommens 2. og 3. etasje. Nedre Strandgate 9 ble opprinnelig bygget i 1896 og byr sine leietakere på ærverdig arkitektur og utsikt over elven. Kombinert med mulighet for moderne lokaler med parkering utenfor eiendommen. Utmerkede profileringsmuligheter på byggets fasade.

Etasjene kan leies samlet eller separat.

2.etasje: Ca. 260 kvm BTA fordelt over romslige kontorer og møterom i front mot elven, spiserom/kjøkken i bakkant, samt egne toaletter og dusjmulighet. God takhlyde i rommene med stukkatur i taket, samt doble fløydører som deler av de største rommene. Store vinduer med godt utsyn sikrer mye lys inn i lokalene og dermed et trivelig arbeidsmiljø.

 3.etasje: Loftsetasje på ca. 160 kvm med synlige dragere fra tak og takinnfelte vinduer langs samtlige vegger. Meget spennende arealer som egner seg både til åpent landskap men også inndeling til cellekontorer dersom ønskelig. Utleier planlegger full renovering av etasjen til meget moderne preg - her kan leietaker selv være med på å påvirke ønsket materialvalg og endelig arealplan.
Potensiale til å bli et av byens kuleste kontorlokaler!

Begge etasjene får ventilasjon med kjøling som legges inn nytt pt. og vil fremstå nyoppusset og tiltalende - bildeoversikten viser en smakebit av hva som kan tenkes gjort.

Lokalene kan stilles raskt til rådighet for leietaker.

Meget tiltalende beliggenhet midt i smørøyet på Bragernes med gangavstand til all offentlig kommunikasjon og byens øvrige servicetilbud. Meget tiltalende utsikt over elven med vidt utsyn til alt det spennende som skjer på nybyggsfronten ved jernbanestasjonen på Strømsø. Svært enkel adkomst til eiendommen fra alle sider av Drammen, gode parkeringsforhold utenfor for kunder.

Ledig areal

Bruttoareal 160 - 260 m²
Type Kontor

Eiendomsinformasjon

Nedre Strandgate 9, 3015 Drammen

Kontakt

Thomas Larsen

E-post thomas@bnm.no

Ola Wang

E-post ola@bnm.no

Saksnummer 251407059