Buskerud Næringsmegling

Tollbugata 52, 100 - 450 m²

Drammen

Forsamlingslokaler sentralt på Strømsø- Til leie

Beskrivelse

BNM Realist Næringsmegling AS har fått i oppdrag å leie ut ledige lokaler i eiendommen Tollbugata 52. Eiendommen ligger sentralt på Strømsø ca. 10 minutters gange fra Drammen jernbanestasjon og Strømsø Torg. Den eldste delen av bebyggelsen er antatt fra 1690-tallet, men er vesentlig
ombygget, påbygget og restaurert. Bygningsmassen er registrert som kulturhus/forsamlingslokale og ligger i et område som er registret som kulturmiljø. 

Ledig areal:

Areal 1: 1. etasje: 7 kontorer, kopirom, kjøkken, wc, gang, spiserom og nødutgang/trapperom. Totalt ca. 212 kvm BTA. Kan deles til to leietakere.

Areal 2: 2. etasje: Forsamling/-undervisningsrom/festsal med mulighet for tilhørende kjøkken, kjølerom, trapperom/gang, 3 wc og bod/lager. Totalt ca. 240 kvm BTA.

Areal 3: 2. etasje: Forsamling/- undervisningsrom, møterom, trapperom, ventilasjonsrom og 3 kontorer. Totalt ca. 125 kvm BTA.


Adkomst

Eiendommen ligger i et av Drammens mest historiske strøk hvor det er gjennomført en rekke tiltak de senere årene. I tillegg er området utpekt som satsningsområde for byutvikling de nærmeste årene. Det er få minutters gange til Drammen jernbanestasjon og til nye kontorbygg og hoteller.

Ledig areal

Bruttoareal 100 - 450 m²
Type Undervisning/Arrangement

Eiendomsinformasjon

Tollbugata 52, 3044 Drammen

Gnr 111
Bnr 602

Kontakt

Ola Wang

E-post ola@bnm.no

Pål Gurrik

E-post paal@bnm.no

Saksnummer 251406633