Buskerud Næringsmegling

Haugesgate 3-7, 225 - 550 m²

Drammen

Prime beliggenhet Bragernes - med parkering og møblert løsning!

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Heis

Beskrivelse

På vegne av Finansgården Drammen AS har vi når for utleie meget representative og smakfulle kontorlokaler i Haugesgate 3-7 i Drammen sentrum til leie. Her kan din bedrift tilbys møblerte lokaler samt opptil 15 parkeringsplasser. Lokalene planlegges oppusset for rett leietaker, og en pekepinn på standard og utføresle sees i annonsens illistrasjonsbilder! Her kan man få byens mest strøkne lokaler og spektakulært møterom med utsikt over Bragernesåsen.

Eiendommen befinner seg i umiddelbar nærhet av Bragernes Torg, kun et steinkast fra alle byens servicetilbud og beste kommunikasjonsmuligheter. Flytog fra Drammen Stasjon med kun 5 minutters gange til lokalene! Timeekspressen stopper rett utenfor eiendommen.
Lokalene strekker seg over eiendommens 3. og 4.etasje og har en svært attraktiv leietakersammensetning med Danske Bank og Meglerhuset & Partners som de mest kjente. Lokalene kan deles i mindre enheter dersom ønskelig.

Eiendommen har de senere år gjennomgått fornyelser og oppgraderinger både av fasade og innvendige fasiliteter og fremstår som velholdt.

Standard

Eiendommen og lokalene holder en meget god standard og fremstår ærverdig og representativ i bybildet, samtidig som man har klart å tilpasse et moderne uttrykk til eiendommen som helhet. Fasade ble renovert i 2017, og lokalene i seg selv har gjennomgått oppgraderinger fortløpende og fremstår svært delikate og gjennomførte. Ventilasjonsanlegg med kjøling sikrer godt inneklima. Eiendommen har heis og innendørs parkering.

Utleier kan tilrettelegge for totalrenovering av lokalene for rett leietaker - se illustrasjoner i annonse som viser mulige inntrykk.

Innhold

Lokalene består idag hovedsaklig av cellekontorløsning med en rekke møterom av ulik størrelse. Stor kantine/ spiserom som er nyoppusset. Noen av møterommene kan slås sammen og danne effektive løsninger for aktivitetsbasert kontor i åpent landskap i tillegg til cellekontorene som allerede er etablert. Kjøkken i begge etasjer.
Møbler som idag står i lokalene kan leveres inkludert i leiekontrakten dersom ønskelig.

Ledig areal

Bruttoareal 225 - 550 m²
Type Kontor

Eiendomsinformasjon

Haugesgate 3-7, 3015 Drammen

Kontakt

Thomas Larsen

Telefonnummer (+47) 92011800
E-post thomas@bnm.no

Ola Wang

Telefonnummer (+47) 98075703
E-post ola@bnm.no

Saksnummer 240462014