Buskerud Næringsmegling

Kobbervikdalen 75, 500 - 1000 m²

Drammen

Kombinasjonslokaler med enkel adkomst til E-18 i Kobbervikdalen

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Kjøreport

Beskrivelse

For Brække Eiendom har vi har nå for utleie meget spennende kombinasjonslokaler i Kobbervikdalen 75 i Drammen. Eiendommen fremstår velholdt og med meget god standard, og kan tilby sine leietakere en meget sentral plassering i tillegg til romslige utearealer og mulighet for fleksible arealløsninger. Svært gode parkeringsforhold og konkurransedyktige priser. Her finnes muligheter innenfor de fleste bransjer!

Totalt leies ut ca. 500 kvm kontor og ca. 500 kvm lager/produksjonarealer. 

Svært gode profileringsmuligheter!


Adkomst

Eiendommen innehar en meget sentral plassering i veletablert industriområde sør for sentrum av Drammen. Ca. 5 min kjøring fra sentrum befinner eiendommen seg inntil E18 som leder sørover mot Vestfoldtraktene. Fra eiendommen når man i tillegg svært enkel og raskt påkjøring til E18 mot Oslo, så disse lokalene har en meget fordelaktig plassering logistikkmessig, i tillegg til å utgjøre en del av et område under utvikling med svært mange større og ledende aktører innenfor såvel produksjon, storhandel, verksted og industri. Eiendommen har en meget enkel adkomst fra to sider til alle nivåer av bygningsmassen.

Standard

Eiendommen fremstår meget velholdt og holder en god standard, såvel utvendig som innvendig. Kontorlokalene holder en gjennomgående god standard, med belegg på gulv, moduler med glass/malte fronter, t-himling i tak med innfelt belysning samt ventilasjon med kjøling. Store transportvennlige utearealer med asfalterte flater, samt trivelige omgivelser forøvrig i form av beplantning og noe grøntarealer. Mulighet for oppgradering og tilpasning for langsiktig leietaker.

Ledig areal

Bruttoareal 500 - 1000 m²
Type Kontor, Produksjon/Industri, Lager/Logistikk

Eiendomsinformasjon

Kobbervikdalen 75, 3036 Drammen

Kontakt

Ola Wang

Telefonnummer (+47) 98075703
E-post ola@bnm.no

Pål Gurrik

Telefonnummer (+47) 92633874
E-post paal@bnm.no

Saksnummer 235357960