Buskerud Næringsmegling

Vebjørns vei 1, 300 m²

Lierstranda

Kontorlokaler av god standard sentralt beliggende i Lier - Kort vei til E-18

Beskrivelse

Kontor- / showroomlokaler av attraktiv størrelse med meget god standard sentralt Lier til leie. Lokalene befinner seg i større næringseiendom med en rekke andre aktører og har tidligere vært hovedkontor for Lierhus AS. Kort vei til av/påkjøring E-18 på Kjellstad, samt hovedfartsårer i Lier ved Amtmandsvingen.


Adkomst

Meget sentral beliggenhet i etablert handels- / industriområde i Lier. Kort vei til påkjøring E18 og Oslofjordtunnelen. Eiendommen ligger som en av de nærmeste naboene til Maxbo Lier AS. Kiwiskolen som åpnet ligger vegg i vegg med de ledige lokalene vi har for utleie.


Standard

Kontor- /showroomlokaler av meget god standard. Ventilasjon med kjøling, t-himling i tak, belegg i parkettutførelse på gulv, forøvrig malte veggflater. Elektrisk oppvarming. Totalt sett meget lyse og trivelige lokaler med effektiv planløsning med rom for fleksibel utnyttelse av arealene.


Innhold

Totalt ca. 300 kvm kontor- / showroomlokaler i eiendommens 2.etg, bestående av noe enkeltkontorer, arkivrom, eget kjøkken og toalett samt romslig resepsjonsområde ved inngangsparti. Felles inngangsparti med flere kontorbrukere.


Ledig areal

Bruttoareal 300 m²
Type Kontor

Eiendomsinformasjon

Vebjørns vei 1, 3412 Lierstranda

Gnr 21
Bnr 53

Kontakt

Thomas Larsen

Mobil +47 920 11 800
E-post thomas@bnm.no

Ola Wang

Mobil +47 980 75 703
E-post ola@bnm.no

Saksnummer 217378597