Buskerud Næringsmegling

Austadgata 18, 500 - 1400 m²

Drammen

Drammens mest profilerte forretningslokale - til leie

Fasiliteter

  • Garasje/P-plass

Beskrivelse

På vegne av Cron Invest AS presenterer vi nå en unik mulighet på Strømsø i Drammen sentrum! Drammens mest profilerte forretningslokaler på totalt 1400 kvm. Lokalet kan deles inn i 2 enheter, hvor vi da har arealer på henholdsvis ca. 500 og ca. 900 kvm. FANTASTISK PROFILERING - UTMERKEDE PARKERINGSFORHOLD.


Adkomst

Bangeløkka og området rundt utgjør idag et svært attraktivt handelssentrum på Strømsø i Drammen, med år mellom hver gang det er åpning for nye etableringer på området. Området har hatt en formidabel oppblomstring siden transformasjonen i 2013/2014 og fremstår nå som en av de store dragerne innenfor handel i Drammen sentrum. Svært enkle adkomstforhold for tilreisende også utenfor Drammensregionen - med kort vei til trafikkmaskinen på Bangeløkka for tilfart til Oslo via E18 samt sydover mot Vestfold-traktene. Dette er en krembeliggehet for handel i Drammen sentrum og en meget sjelden sjanse!


Standard

Eiendommen og lokalene fremstår som pene. Overflater som gulv og vegger bør fornyes, men kan utføres av gårdeier ved lang leiekontrakt. Arealet består hovedsakelig av åpne flater, takhøyde ca. 3 meter med åpen himling. Tepper på gulv, kjøkken/spiserom, 2 romslige kontorer og noe lagerrom i tillegg til butikkflaten. Egen lagerinngang som gjør det enkelt med varelevering. Store vindusflater som gir en fantastisk profilering ut mot traffikert vei. Gode parkeringsforhold i front av eiendommen.


Ledig areal

Bruttoareal 500 - 1400 m²
Type Butikk/Handel

Eiendomsinformasjon

Austadgata 18, 3043 Drammen

Gnr 110
Bnr 41

Kontakt

Pål Gurrik

Mobil +47 926 33 874
E-post pg@realist.no

Saksnummer 214813271