Buskerud Næringsmegling

Øvre Eiker vei 83 A, 116 m²

Drammen

Prisgunstig lager/showroom lokale sentralt på Syretårnet Industriområde

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass

Beskrivelse

For oppdragsgiver Brække Eiendom AS har vi nå for utleie totalt ca. 116 kvm lager/showroom i eiendommen Øvre Eikervei 83 A. Utleier kan for langsiktig leietaker tilpasse og oppgradere lokalene. Kort vei til byens hovedveinett. Tilgang til lokalene er via kjørerampe og utvendig trapp. Kjøreport inn i lokale.

Eiendommen er beliggende i et industriområde på Gulskogen i Drammen kommune, nærmere bestemt Syretårnet Industriområde. Adkomst til eiendommen er fra Øvre Eikervei. På område er det lokalisert flere industrieiendommer som med naboer som blant annet Motek AS, Bøhmer Entreprenør AS, Drammen Høvleri AS, RSA AS og Schenker Logistikk AS. Kort vei til offentlig kommunikasjon med bussholdeplass i Øvre Eikervei, samt gangavstand til Gulskogen Jernbanestasjon.


Adkomst

Øvre Eikervei 83 A er beliggende sentralt på Syretårnet Industriområde på Gulskogen i Drammen, i et område med logistikk og industrieiendommer. Kun få minutters gange til bussholdeplass i Øvre Eikervei og gangavstand til Gulskogen Stasjon. I nærhet finnes også Gulskogen Senter med ulike servicetilbud som butikker og restauranter.


Innhold

Totalt ca. 116 kvm lager/showroom i eiendommens 2. etg.

Lokalet egner seg blant annet til kontor, lager og showroom.


Parkering

Gratis parkering på opparbeidet tomt.

Ledig areal

Bruttoareal 116 m²
Type Kontor, Lager/Logistikk, Kombinasjonslokaler

Eiendomsinformasjon

Øvre Eiker vei 83 A, 3048 Drammen

Gnr 105
Bnr 140

Kontakt

Ola Wang

Mobil +47 980 75 703
E-post ola@bnm.no

Pål Gurrik

Mobil +47 926 33 874
E-post pg@realist.no

Saksnummer 209959323