Buskerud Næringsmegling

Engene 44, 15 - 100 m²

Drammen

Kontorfellesskap - 2.500,- pr. mnd. - Fleksible kontrakter

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Heis
  • Kjøreport

Beskrivelse

Spennende kontorlokaler i representativ eiendom sentralt Bragernes i Drammen sentrum. Lokalene vender ut mot hovedgjennomfartsåren Engene med meget gode profileringsmuligheter. Mulighet for fleksible løsninger og tilpasninger etter leietakers ønsker og behov. Leieakere i eiendommen i dag er Realist Næringsmegling AS, DEON AS og IF.

Mingleplass, felles møterom og spiserom.

Stor parkeringskjeller, hvor det er mulig å leie parkeringsplasser.


Adkomst

Meget sentral beliggenhet i Drammen sentrum i område under utvikling. Eiendommen ligger vestvendt med gode solforhold i et etablert kontor/forretningsområde på Bragernes. Spennende utvikling i område med tanke på Engene Kvartalet. Det bygges i disse dager et stort leilighetsprosjekt vis a vis eiendommen Engene 44. Meget gode kommunikasjonsforhold i området, med gangavstand til tog, buss og servicetilbud. Kort vei til påkjøring E18.

Standard

Eiendommen og lokalene innehar en høy standard, inneholdende hovedsakelig nyoppussede og moderne arealer (2016). Ventilasjon med kjøling og varmegjenvinning. Heis. Centro Eiendom AS som er eier av eiendommen vil tilpasse og tilrettelegge for fremtidige leietakere.

Innhold

I tillegg til parkeringskjelleren, så  består eiendommen av 3 etasjer med kontorlokaler av høy standard. Eiendommen "gjennomgår" i disse dager en full renovering, både ute og inne. Alle arealer som er for utleie er fleksible med tanke på rominndeling. Arealene fra 15 til 100 kvm kan tilpasses leietaker ønsker og behov.

Gjennomgående heis fra parkeringskjeller.

Parkeringskjeller med mulighet for leie av p-plasser.


Ledig areal

Bruttoareal 15 - 100 m²
Type Kontor, Garasje/Parkering

Eiendomsinformasjon

Engene 44, 3015 Drammen

Gnr 114
Bnr 313

Kontakt

Pål Gurrik

Mobil +47 926 33 874
E-post pg@realist.no

Ola Wang

Mobil +47 980 75 703
E-post ola@bnm.no

Saksnummer 209958134