Buskerud Næringsmegling

Erik Børresens alle 7, 154 m²

Drammen

EngeneKvartalet - topp standard kontorlokaler i en av byens best fasiliterte eiendommer!

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Heis
  • Kantine

Beskrivelse

EngeneKvartalet - kremeiendom på Bragernes i Drammen sentrum ! Nå har din bedrift mulighet til å sikre seg nye lokaler i en av byens best fasiliterte kontoreiendommer! Med sin fantastiske beliggenhet, moderne arkitektur og ikke minst svært spennende leietakermiks, kan EngeneKvartalet by sine leietakere på alt din virksomhet trenger for å trives. Her kan ansatte trene i underetasjen hos EVO og spise lunsj i den flotte kantinen, bedriften kan arrangere fagdager og eventer i moderne møtearena. Mye ligger til rette for å kunne tilby både kunder og ansatte det lille ekstra i arbeidshverdagen i EngeneKvartalet!

Vi får nå 1 ledig kontorareal i EngeneKvartalet på 154kvm, med topp standard i eiendommens 1.etg. Lokalene er meget fleksible og fremstår moderne og tiltalende.

Eiendommen ble oppført i 2011 og fremstår meget representativ, med velfungerende løsninger, kreativt design og høy kvalitet både innen- og utendørs. Rambøll, Ernst & Young og Eiendomsmegler Dahl utgjør de største av eiendommens leietakere, sammen med en rekke spennende aktører innenfor alt fra eiendom til konsulenttjenester. Eiendommens 1.etg. inneholder førøvrig både kopi/trykksenter, sportsforretning, synssenter, frisør, treningssenter og hudpleieklinikk.


Adkomst

EngeneKvartalet har en meget fordelaktig beliggenhet på Bragernes i Drammen sentrum - med gode parkeringsforhold i umiddelbar nærhet, samt svært kort vei til påkjøring E18. Gangavstand langs elvepromenade til Drammen jernbanestasjon med avgang Flytoget 3 ganger pr. time. Tinghuset i Drammen er også en av de nærmeste naboer. Området forøvrig er preget av travelt forretningsliv, leilighetskomplekser, men også siste skudd på stammen av nybygg i Drammen sentrum som huser et av byens største advokatfirmaer. Opprustning av fasader på større kontorbygg i kvartalet nedenfor er også utført slik at området totalt sett har fått et formidabelt løft og fremstår som et av byens mest populære områder for kontorleie.


Standard

Eiendommen holder en svært god standard - oppført i 2011 som et av de første og største prestisjeprosjektene av kontoreiendommer i Drammen sentrum. Svært delikate fellesarealer av solide kvaliteter og smakfull fargebruk. Heis fra p-kjeller opp til samtlige etasjer i bygget. Hovedsakelig parkett på gulv, fliser i fellesarealer, ventilasjon med kjøling, fjernvarme. Eiendommen er meget profesjonelt driftet.


Innhold

154 kvm i eiendommens 1.etg. - bestående av romslige cellekontorer, noe åpent landskap, samt eget møterom og kjøkken.


Ledig areal

Bruttoareal 154 m²
Type Kontor

Eiendomsinformasjon

Erik Børresens alle 7, 3015 Drammen

Gnr 114
Bnr 294

Kontakt

Ola Wang

Mobil +47 980 75 703
E-post ola@bnm.no

Thomas Larsen

Mobil +47 920 11 800
E-post thomas@bnm.no

Saksnummer 209955441