Buskerud Næringsmegling

Landfalløya 7, 300 - 2500 m²

Drammen

Forretning/showroom/lagerlokaler med mulighet for kontorlokaler i velkjente Centralgaragen

Fasiliteter

  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass

Beskrivelse

Vi har nå for utleie meget spennende og fleksible arealer i velkjente Centralgaragen i Drammen. Lokalene som kan tilbys for utleie befinner seg i eiendommens første etasje og utgjør totalt ca. 2.500 kvm. Lett tilgjengelige forretnings/-showroom lokaler med inngang fra gateplan på Landfalløya på Bragernessiden av Drammen. Lokalene har meget enkel adkomst fra velkjente Rosenkrantzgata og det kan tilbys godt med parkeringsplasser på utsiden av lokalene til leietakers disposisjon. Lokalene kan enkelt deles inn med lettvegger, da en rekke større vindusflater gir meget god gjennomlysning i lokalene totalt sett uavhengig av slik oppdeling. Fantastisk beliggenhet og utsikt ut over Drammenselven.
Det kan også tilbys kontorlokaler i eiendommens andre og tredje etasje. Kontorlokalene utgjør fra ca. 150 kvm til 500 kvm.

Utleier prosjekterer ombygging av eiendommen som gjør at fasade og eiendommens utseende vil fremstå moderne og tiltalende. Se forøvrig vedlagte skissetegninger i pdf. som er et forslag på hvordan eiendommen kan fremstå etter oppgradering.


Adkomst

Sentral beliggenhet i nærmeste randsone utenfor sentrumskjernen på Bragernessiden av Drammen. Meget enkel adkomst til eiendommen, både fra Landfalløya og fra hovedgjennomfartsåre Rosenkrantzgata Kort vei til offentlig kommunikasjon og påkjøring E 18 mot Oslo og sydover. Av øvrig virksomhet i området finnes alt fra møbelforretning, bilforretning, revisjonsvirksomhet og videregående skole. I tillegg meget kort vei til Landfalløyabrua som fører over til svært populære Gulskogen Senter. Centralgaragen AS vil forøvrig være den største leietakeren i eiendommen.


Standard

Eiendommen vil etter fasadeoppgradering og generell oppgradering fremstå som moderne og totalrehabilitert. Lyse lokaler i eiendommens første etasje med store vindusflater med gode profileringsmuligheter.  Eiendommen har blitt tatt godt hånd om av sine eiere og er løpende vedlikeholdt.

Utleier kan tilpasse lokaler for langsiktig leietaker etter ønsker og behov.


Ledig areal

Bruttoareal 300 - 2500 m²
Type Kontor, Butikk/Handel, Lager/Logistikk, Kombinasjonslokaler

Eiendomsinformasjon

Landfalløya 7, 3023 Drammen

Gnr 115
Bnr 495

Kontakt

Ola Wang

Mobil +47 980 75 703
E-post ola@bnm.no

Pål Gurrik

Mobil +47 926 33 874
E-post pg@realist.no

Saksnummer 205952685