Buskerud Næringsmegling

Bjørnstjerne Bjørnsons gate 86, 215 - 430 m²

Drammen

Meget profilert og effektiv kombinasjonslokale til leie i Drammen

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Kjøreport

Beskrivelse

For oppdragsgiver har vi nå for fremleie kombinasjonslokale i eiendommen Bjørnstjerne Bjørnsonsgate 86-92 i Drammen sentrum.

Lokalene har fantastisk profilering mot en av Drammens mest trafikkerte vei, Bjørnstjerne Bjørnsonsgate.

Lokalene fremstår som moderne og innbydende. Kontordel i byggets andre etasje består av noe cellekontorer samt åpent landskap. I tillegg finnes møterom, spiserom, arkiv og wc.

Arealet i første etasje egner seg meget bra til lettproduksjon eller lager.  God takhøyde som gjør lokalene meget egnet til både lager og lettere produksjon . Direkte tilgang via kjøreport på bakkeplan.


Adkomst

Eiendommen ligger langs Bj.Bjørnsons gate i Drammen, med kort vei til Drammen sentrum og av/påkøring til E-18 retning Oslo og sørover., samt E-134 mot Øvre Eiker og Kongsberg. Eiendommen ligger i et spennende område med lite ledige arealer for leie. Meget sentralt beliggende i et etablert område med en svært spennende sammensetning av større aktører.


Standard

Eiendommen fremstår som godt vedlikeholdt og innehar en god standard. Moderne kontorer og lager som gjør arealet til et attraktivt utleieobjekt. 

Vår oppdragsgiver er fleksibel på å finne løsninger for din bedrift. Kan derfor være aktuelt for de og kun leie ut byggets første etasje.


Parkering

Inkludert i leien av lokalet er 11 stykk parkeringsplasser på asfaltert tomt. Ellers meget godt med gratis parkering i områdene rundt eiendommen. Parkeringsforhold

Ledig areal

Bruttoareal 215 - 430 m²
Type Kontor, Produksjon/Industri, Lager/Logistikk, Kombinasjonslokaler

Eiendomsinformasjon

Bjørnstjerne Bjørnsons gate 86, 3044 Drammen

Gnr 111
Bnr 38

Kontakt

Pål Gurrik

Mobil +47 926 33 874
E-post pg@realist.no

Ola Wang

Mobil +47 980 75 703
E-post ola@bnm.no

Saksnummer 201063019