Buskerud Næringsmegling

Hasselbakken 2, 375 - 975 m²

Hokksund

Nytt forretningsbygg med fantastisk profilering- kan tilknyttes verksted/lagerarealer!

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Kjøreport

Beskrivelse

Vi har nå gleden av å kunne presentere muligheten for leie av deler av 1.etg i nybygg som settes opp som nærmeste nabo til Bråthens Bilco AS. Lokalene vil få en fantastisk profilering mot trafikkerte riksvei 35. Her tilbys et meget fleksibelt og attraktivt areal i nybyggets 1.etg. Ledig areal vil utgjøre ca. 375 m2. i 1.etasje og har ulike bruksmuligheter og kan romme alt fra forretning med lager, til showroom og kontor. Her kan alt legges til rette for leietaker innenfor et bredt spekter av bransjer, i tillegg er det mulig å etablere virksomhet i eiendommens nabobygg med verksted/lager.

Rikelig med parkeringsmuligheter og mulighet for leie av tomteareal - Tomteareal på ca. 4 mål kan leies i tilknytning til eiendommen.

Unik profilering- 11.000 biler passerer eiendommen hver dag med alt hva dette gir av profileringsmuligheter for leietakere på eiendommen.

Kvalitetsmessig vil nybygget holde en svært god standard - bildeserien gir en smakebit på tenkt utvendig løsning - store vindusflater i fasade gir et meget moderne preg. Sømløse planløsninger gir muligheter for de fleste. Leietaker gis her en unik mulighet til å få skreddersydde lokaler og være med på endelig utforming av arealene i samarbeid med utleier.

1.etg. vil inneha god takhøyde, hvilket åpner for diverse bransjer. store vindusflater gir meget god eksponering av vareutstilling. Forretning, men også lager/verksted på ca. 600 kvm i nabobygg.

Dette prosjektet er en unik mulighet på en meget god beliggenhet i den stadig voksende kommunen Øvre Eiker som er kjent for sitt aktive næringsliv. Gangavstand til skoler, offentlig kommunikasjon og kort avstand til sentrale veisystemer gjør denne lokasjonen spennende, og kombinasjonen av dagligvare i umiddelbar nærhet og gode parkeringsforhold for ansatte og besøkende bør borge for at destinasjonen raskt befester seg i kommunen og på folkemunne. Mye trafikk i helgene i forbindelse med hytteområdene i øvre del av Buskerud sørger også for god eksponering og muligheter for bransjer som leverer til hyttefolket som passerer eiendommen.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat rundt mulighetene for din bedrift i dette nybygget - her kan vi få til det meste for de fleste!


Innhold

Areal 1: Ca. 375 kvm i nybygg.

Areal 2: Ca. 600 kvm i eksisterende eiendomsmasse.

Areal 3: Tomteområde på ca. 4.000 kvm i tilknytning til eiendommene.


Ledig areal

Bruttoareal 375 - 975 m²
Type Kontor, Lager/Logistikk, Kombinasjonslokaler, Verksted

Eiendomsinformasjon

Hasselbakken 2, 3300 Hokksund

Gnr 99
Bnr 5

Kontakt

Ola Wang

Mobil +47 980 75 703
E-post ola@bnm.no

Thomas Larsen

Mobil +47 920 11 800
E-post thomas@bnm.no

Saksnummer 194078615