Buskerud Næringsmegling

Drammensveien 185, 300 - 1000 m²

Lierskogen

Cater Liertoppen - kontorlokaler i nybygg til leie! Skreddersys din bedrifts behov !

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Heis
  • Kantine

Beskrivelse

I samme bygg som Cater AS på Liertoppen leier vi nå ut kontorlokaler i nybygget og meget moderne eiendom. Svært profilert beliggenhet med umiddelbar nærhet til av/påkjøring E-18. Eiendommen fremstår meget representativ og har storhusholdningsgrossisten Cater AS som største leietaker. Lier kommune ved Hjemmetjenesten kommer i løpet av sommeren 2019 inn som øvrig leietaker i eiendommen.

Meget gode parkeringsforhold, mulighet for både innvendig parkering i p-kjeller samt utendørs parkering.

Leietakere vil kunne være med å tilpasse egne lokaler etter ønsker og behov, fouten dette tilbys både kantine og et stort auditorium til leietakerne i eiendommen,

Beliggende på et etablert industriområde med naboer som Bauhaus, Liertoppen kjøpesenter, Montèr, Mester Grønn og Nordpeis i umiddelbar nærhet.

Adkomst

Beliggende på Liertoppen midt mellom Asker og Drammen. Området bærer preg av både handel og industi/logistikk. Det er ca. 10 minutters kjøreavstand til både Asker og Drammen. Av-/påkjøring til E-18 i umiddelbar nærhet til eiendommen.

xStandard

Eiendommen innehar en meget god standard, og det legges vekt på å finne de riktige og mest fleksible løsningene for fremtidens areal- og ressursutnyttelse. Utleier er opptatt av å skreddersy lokalene for å bidra til at bedriften kan optimalisere sin arealbruk. Høy teknisk standard.

Innhold

700 kvm nye kontorlokaler hvor leietaker kan påvirke utforming og areal etter bedriftens ønsker og behov. Arealene fremstår som meget fleksible og moderne. Kantine og auditorium tilbys leietakerne.

Ledig areal

Bruttoareal 300 - 1000 m²
Type Kontor

Eiendomsinformasjon

Drammensveien 185, 3420 Lierskogen

Kontakt

Ola Wang

Mobil +47 980 75 703
E-post ola@bnm.no

Pål Gurrik

Mobil +47 926 33 874
E-post pg@realist.no

Saksnummer 177146053