Buskerud Næringsmegling

Øvre Eiker vei 75, 15 - 150 m²

Drammen

Kontorfellesskap Coworking Gulskogen - alltid første måned gratis - se om du trives!

Beskrivelse

Lei av å sitte hjemme og jobbe eller i enkeltkontorer uten et levende miljø og uten mulighet til å knytte nye kontakter og utvide det profesjonelle nettverket ditt? Coworking Gulskogen er da rett arena for deg og din virksomhet!

Her kan du ta med din egen laptop og velge mellom free-seating plasser eller eget fast kontor med alt inkludert. Tilgang til møterom, kjøkken, loungeområde, stillerom, kopi- og kaffamaskin, wifi- i tillegg til gode parkeringmuligheter, hvorav parkering er inkludert i prisen for "fast plass" og "eget-kontor" konseptene!

Smart løsning for bedrifter som ønsker å flekse på arealbehov og opplever endringer i forhold til dette fra måned til måned - her får du full fleksibilitet uten å måtte organisere flytteprosess for å tilpasse dine behov. Er dere et mindre firma kan det legges til rette for flere free-seating plasser i samme rom/område slik at dere sitter sammen. Mulighet for å leie kontorplasser for 2 personer eller flere som arbeider sammen er heller intet problem.

Pris fra kr. 1.250,- pr. måned!

Adkomst

Coworking Gulskogen befinner seg en rusletur fra Gulskogen jernbanestasjon i attraktive og etablerte omgivelser på Syretårnet næringsområde. Coworking utgjør en del av en større eiendom som blandt annet huser To Be More AS som står bak coworking-konseptet og selv vil være en del av miljøet i kontorfellesskapet. Ca. 5-7 min. med bil til Drammen sentrum og ca. 3 min. med bil til Gulskogen senter og jernbanestasjon.

Meget enkel adkomst til eiendommen og svært gode parkeringsforhold for leietakere!

xStandard

Lokalene holder en meget god standard og fremstår svært tiltalende, moderne og fleksible i sin utforming. Gulv er holdt i tepper, fliser og betong, mens vegger veksler mellom gips malt i fargerik utførelse og røffe mursteinsvegger som er pusset for at mursteinstruktur skal tre frem og utgjøre en del av et meget kretivt og delikat interiør. Åpen himling i tak med god takhøyde som bidrar ytterligere til det populære industrielle preget som mange etterspør i dagens kontorlokaler. Skillevegger i glass på kontorer og møterom sørger for utmerkede lysforhold i lokalene. Stor kjøkken med spisemuligheter og loungeområde. Her vil du garantert trives!

Innhold

Coworking Gulskogen baseres på 3 ulike konsepter hvor man kan velge kontorløsning etter behov:

Free-seating: Leietaker benytter ledig plass i fellesskapet, uten å ha fast plass eller eget kontor, man kan benytte ledig plass så mye og ofte man ønsker og har tilgang på øvrige fasiliteter i fellesskapet: Møterom, stillerom, kjøkken, loungeområde, wifi, kopi- og kaffemaskin.
Parkeringsplass må leies i tillegg dersom man ønsker dette. Kr. 1.250,- pr. mnd.+ mva.
Fast plass: Leietaker får samme plass hver dag, benytter plassen så mye og ofte man vil og har tilgang til øvrige fasiliteter; møterom, stillerom, kjøkken, loungerområde, wifi, kopi- og kaffemaskin. 1 parkeringplass er inkludert i leien for Fast Plass-konseptet. Kr. 1.950,- pr. mnd. + mva.
Eget kontor: Leietaker benytter eget kontor, og benytter dette så mye og ofte man vil med tilgang til alle fasiliteter; møterom, stillerom, kjøkken, loungerområde, wifi, kaffe- og kopimaskin. 1 parkeringplass er inkludert i leien for Eget Kontor-konseptet. Kr. 3.350,- pr. mng. + mva.

De ulike konseptene kan leies for lengre tid eller på månedsbasis - her er det full fleksibilitet. Rengjøring av eget kontor besørges av leietaker selv, rengjøring av fellesområder er inkludert i leiepris.Ledig areal

Bruttoareal 15 - 150 m²
Type Kontor

Eiendomsinformasjon

Øvre Eiker vei 75, 3048 Drammen

Kontakt

Ola Wang

Mobil +47 980 75 703
E-post ola@bnm.no

Thomas Larsen

Mobil +47 920 11 800
E-post thomas@bnm.no

Saksnummer 177145865