Buskerud Næringsmegling

Kobbervikdalen 93, 630 m²

Drammen
Flott og arealeffektivt lagerlokale til leie i Kobbervikdalen!

Beskrivelse

På vegne av utleier har vi har nå for utleie meget spennende lager i Kobbervikdalen 61 i Drammen. Eiendommen fremstår velholdt og med meget god standard, og kan tilby sine leietakere en meget sentral plassering Svært gode parkeringsforhold og konkurransedyktige priser. Her finnes muligheter innenfor de fleste bransjer!

Totalt leies ut ca. 630 kvm BTA med kombinasjon lager og tilhørende kontor og sosiale soner. Lagerarealet utgjør ca. 500 kvm.

Beliggenhet:

Eiendommen innehar en meget sentral plassering i veletablert industriområde sør for sentrum av Drammen. Ca. 5 min kjøring fra sentrum befinner eiendommen seg inntil E18 som leder sørover mot Vestfoldtraktene. Fra eiendommen når man i tillegg svært enkel og raskt påkjøring til E18 mot Oslo, så disse lokalene har en meget fordelaktig plassering logistikkmessig, i tillegg til å utgjøre en del av et område under utvikling med svært mange større og ledende aktører innenfor såvel produksjon, storhandel, verksted og industri.

Standard:

Eiendommen fremstår meget velholdt og holder en god standard. Lagerlokalene med ny belysning, malte vegger og epoxy på gulv.

Innhold:

Kontorarealene inneholder i dag cellekontorer, møterom, spiserom og utgjør ca. 130 kvm. Lagerlokale med direkte adkomst fra bakkeplan med kjøreport på ca. 500 kvm.

Available Space

Gross area 630 m²
Type Kombinasjonslokaler

Property Info

Kobbervikdalen 93, 3036 Drammen

Gnr 28
Bnr 233

Contact

Ola Wang

Mobile (+47) 98075703
Email ola@bnm.no

Reference Number 1.23359