Buskerud Næringsmegling

Nedre Eikervei 65, 173 m²

Drammen
Delikate og prisgunstige kontorlokaler på Gulskogen til leie.

Beskrivelse

Beskrivelse
Moderne og representative kontorlokaler meget sentralt beliggende på Gulskogen i Drammen. Vi kan tilbyd kontorlokaler i eiendommens første etasje på ca. 173 kvm BTA og i eiendommens andre etasje på ca. 130 kvm. Felles kantine til disposisjon for leietakerne i eiendommen. Lyse og trivelige lokaler som i dag er inndelt i celler, samt noe åpent landskap. Lokalene er av normal god standard med romslige enkeltkontorer. Meget gode parkeringsforhold på eiendommen.

Lokalene er tilgjengelig for rask overtagelse dersom ønskelig.

Adkomst
Fra Oslo: Følg hovedinnfartsåre fra Oslo mot Drammen sentrum, passèr rett igjennom rundkjøring ved OSRAM på Bragernes, ta så til venstre i påfølgende rundkjøring og over Holmenbroen. Følg andre avkjøring til høyre (Bjørnstjerne Bjørnsons gate) forbi bla. Union Brygge-området. Følg så Nedre Eikervei ca. 1,5 km fra Union Brygge og eiendommen befinner seg så på venstre hånd med direkte adkomst fra Nedre Eikervei like ved kryssforbindelse til Gulskogen Senter og broforbindelse til Bragernes via Landfalløybrua. Våren 2011 åpner Øvre Sund bru, hvilket vil medføre en betydelig forenkling for av/påkjøring E-18.

Beliggenhet
Flott beliggenhet i etablert indutriområde på Gulskogen i Drammen. Eiendommen er beliggende med forholdsvis kort vei til påkjøring E-18 .Området er under stadig utvikling og fremstår som et svært attraktivt område for etablering av ulike typer næringsvirksomhet. Gangavstand til Gulskogen jernbanestasjon.

Standard
Eiendommen holder en generelt høy standard inneholdende hovedsakelig nyoppussede og moderne arealer. Ventilasjon med kjøling og varmegjenvinning. Heis i bygget. Meget gode parkeringsforhold på eiendommen.

Available Space

Gross area 173 m²
Type Kontor

Property Info

Nedre Eikervei 65, 3048 Drammen

Gnr 13
Bnr 166

Contact

Ola Wang

Mobile (+47) 98075703
Email ola@bnm.no

Reference Number 1.23356