Buskerud Næringsmegling

Bragernes Torg 4, 100 m²

Drammen
Moderne kontorlokaler beliggende på Bragernes Torg

Arealspesifikasjon

3. etg: 100 kvm Kontor

Beskrivelse

Beskrivelse
Kremeiendom på Bragernes i Drammen sentrum! Nå har din bedrift mulighet til å sikre seg nye lokaler i en av byens best fasiliteter kontoreiendommer! Med sin fantastiske beliggenhet, og ikke minst svært spennende leietakermiks, kan Bragernes Torg 4 by sine leietakere på alt din virksomhet trenger for å trives. Her kan ansatte spise lunsj i de flotte restaurantene i byggets 1. etg. Mye ligger til rette for å kunne tilby både kunder og ansatte det lille ekstra i arbeidshverdagen Midt på Bragernes Torg. Fantastisk utsikt over Bragernes Torg!

Vi har nå ledige kontorarealer i Bragernes Torg 4 fra 100 til 200 kvm, med topp standard i eiendommens 2. og 4.etg. Lokalene er meget fleksible og fremstår moderne og tiltalende.

Lokalene kan tilpasses ny leietaker etter ønske.

Beliggenhet
Bragernes Torg 4 har en meget fordelaktig beliggenhet på Bragernes torg i Drammen sentrum - med gode parkeringsforhold i umiddelbar nærhet, samt svært kort vei til påkjøring E18. Gangavstand langs elvepromenade til Drammen jernbanestasjon med avgang Flytoget 3 ganger pr. time. Området forøvrig er preget av travelt forretningsliv, leilighetskomplekser, men også siste skudd på stammen av nybygg i Drammen sentrum som huser et av byens største advokatfirmaer. Opprustning av fasader på større kontorbygg i kvartalet nedenfor er også utført slik at området totalt sett har fått et formidabelt løft og fremstår som et av byens mest populære områder for kontorleie.

Innhold:


Lokale 1: Ca. 100 kvm i eiendommens 2.etg - bestående av romslige cellekontorer, noe åpent landskap, samt eget møterom og kjøkken.

Lokale 2: Enkelt behandlingsrom som egner seg til behandling med vask eller som kontor.

Lokale 3: Romslig cellekontorer/behandlingsrom i fellesskap eller til egenbrukeri eiendommens 4.etg. Flott utsikt utover torget.

Available Space

Gross area 100 m²
Type Kontor

Property Info

Bragernes Torg 4, 3017 Drammen

Gnr 114
Bnr 156

Contact

Thomas Larsen

Mobile (+47) 92011800
Email thomas@bnm.no

Ola Wang

Mobile (+47) 98075703
Email ola@bnm.no

Reference Number 1.23353