Buskerud Næringsmegling

Grønland 67, 650 m²

Drammen
Moderne kontorlokaler med høy standard- Union Brygge

Beskrivelse

Beskrivelse
På vegne av Conexus AS kan vi nå tilby moderne og lyse kontorlokaler for fremleie. Meget sentral beliggenhet i hjertet av Strømsø på Union Brygge. I eiendommen Grønland 67, også kjent som "Energibygget" - som idag blant annet huser Glitre Energi som største leietaker. I eiendommen kan vi nå tilby meget spennende kontorlokaler i svært attraktivt miljø. I takt med samfunnets økende grad av digitalisering kan det nå frigjøres flotte kontorarealer hos Conexus i eiendommens 4. etg. med upåklagelig utsikt over Drammenselva. Fantastiske lysforhold i lokalet, med meget romslige panoramavinduer gir et unikt arbeidsmiljø, og sammen med muligheter for inndeling til både kontorceller og åpent landskap er dette en meget attraktiv anledning for plassering på Union Brygge.

Gode profileringsmuligheter mot trafikkerte Kreftings Gate.

Felles kantine og møteromsfasiliteter i 1.etg.

Det tilbys totalt ca. 650 kvm BTA kontorlokaler i eiendommens 4.etg.

Beliggenhet
Eiendommen befinner seg midt på Union Brygge med et yrende folkeliv og et komplett omkringliggende servicetilbud, samt enestående offentlige kommunikasjonsmuligheter til og fra Strømsø Torg.

3 min gange til Drammen Jernbanestasjon og Drammen busstasjon på Strømsø.

Standard
Eiendommen holder en meget god og representativ standard og fremstår staselig og velholdt i Drammens bybilde.
Hovedsakelig tepper på gulv, himling i tak, god takhøyde, fjernvarme, meget gode lysforhold i lokalene. Ventilasjon med kjøling. Heis fra bakkeplan til samtlige etasjer.

Innhold
Lokalene består oppsummeringsvis av følgende:

4.etg: Ca. 650 kvm BTA.

Lokalene er meget fleksible og består idag hovedsakelig av åpent landskap som kan deles inn etter ønske, samt romslige møterom. Ypperlig for å imøtekomme dagens krav til aktivitetsbaserte arealer for bedriften som kan romme flere funksjoner i forhold til behov gjennom arbeidsdagen.

Available Space

Gross area 650 m²
Type Kontor

Property Info

Grønland 67, 3045 Drammen

Gnr 110
Bnr 979

Contact

Ola Wang

Mobile (+47) 98075703
Email ola@bnm.no

Reference Number 1.23351