Buskerud Næringsmegling

Kobbervikdalen 61, 500 m²

Drammen
Kombinasjonslokale med god standard i Kobbervikdalen

Arealspesifikasjon

2. etg: 500 kvm Ledig 1

Beskrivelse

Beskrivelse
På vegne av utleier har vi har nå for utleie meget spennende kombinasjonslokaler i Kobbervikdalen 61 i Drammen. Eiendommen fremstår velholdt og med meget god standard, og kan tilby sine leietakere en meget sentral plassering Svært gode parkeringsforhold og konkurransedyktige priser. Her finnes muligheter innenfor de fleste bransjer!

Totalt leies ut ca. 500 kvm kombinasjonslokale.

Beliggenhet
Eiendommen innehar en meget sentral plassering i veletablert industriområde sør for sentrum av Drammen. Ca. 5 min kjøring fra sentrum befinner eiendommen seg inntil E18 som leder sørover mot Vestfoldtraktene. Fra eiendommen når man i tillegg svært enkel og raskt påkjøring til E18 mot Oslo, så disse lokalene har en meget fordelaktig plassering logistikkmessig, i tillegg til å utgjøre en del av et område under utvikling med svært mange større og ledende aktører innenfor såvel produksjon, storhandel, verksted og industri.

Standard
Eiendommen fremstår meget velholdt og holder en god standard, såvel utvendig som innvendig. Kontorlokalene holder en gjennomgående god standard, med parkett på gulv, moduler med glass/malte fronter, t-himling i tak med innfelt belysning samt ventilasjon med kjøling. Mulighet for oppgradering og tilpasning for langsiktig leietaker.

Innhold
Kontorarealene inneholder i dag cellekontorer, møterom, spiserom og utgjør ca. 250 kvm i eiendommens 2.etg. Lagerlokale med direkte adkomst fra bakkeplan med kjøreport på ca. 250 kvm.

Available Space

Gross area 500 m²
Type Kombinasjonslokaler

Property Info

Kobbervikdalen 61, 3036 Drammen

Gnr 28
Bnr 267

Contact

Ola Wang

Mobile (+47) 98075703
Email ola@bnm.no

Reference Number 1.23336