Buskerud Næringsmegling

Nedre Eikervei 65, 1827 m²

Drammen
Logistikk/ lagerlokale til leie meget sentralt i Drammen!

Beskrivelse

For oppdragsgiver Sonespar Norge AS har vi nå for leie meget spennende lager/kombinasjonslokaler på totalt ca. 1.827 kvm - med takhøyde på ca 8-10 meter på store deler av utleiearealet.

Eiendommen kan tilpasses leietaker etter behov. Utleier ønsker fortrinnsvis større lager/logistikkfirmaer med større arealbehov.

Unikt lager med meget god takøyde, lasteramper. I tillegg til ramper finnes en port med direkte innkjøring fra bakkenivå.

Beliggenhet:

Flott beliggenhet i etablert indutriområde på Gulskogen i Drammen. Eiendommen er beliggende med forholdsvis kort vei til påkjøring E-18 .Området er under stadig utvikling og fremstår som et svært attraktivt område for etablering av ulike typer næringsvirksomhet. Gangavstand til Gulskogen jernbanestasjon.

Standard
Eiendommen er oppført i betong, i en moderne konstruksjon med en rekke kjøreporter og rampeadkomster. I dag er lokalene "innredet" med pallereoler det vil kunne være mulig å overta fra tidligere leietaker. Totalt sett innehar lokalene en meget god standard.

Innhold
Lagerlokalene innehar en takhøyde under drager på 8,5 meter på store deler av arealet. Innkjøringsmuliheter fra bakkeniva i bakkant av eiendommen. Ved hver av rampene er det bygget kuldesluser, hvilket medvirker til begrenset energitap.

Available Space

Gross area 1827 m²
Type Lager/Logistikk

Property Info

Nedre Eikervei 65, 3048 Drammen

Gnr 13
Bnr 166

Contact

Ola Wang

Mobile (+47) 98075703
Email ola@bnm.no

Reference Number 1.23327