Buskerud Næringsmegling

Engene 18, 301 m²

Drammen

Moderne kontorer med god standard til leie- Sentralt på Bragernes

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Heis

Beskrivelse

Vi kan nå tilby moderne kontorer med attraktiv beliggenhet på Bragernes. Lyse kontorer med meget høy standard, sentralt beliggende på Bragernes i Drammen. Vi kan tilby ca. 301 kvm i byggets 2.etg etasje. Et bygg som har fantastisk beliggenhet med kort vei til det meste.

Eiendommen ble oppfrørt og ferdigstilt i 2017 og har en meget fordelaktig beliggenhet på Bragernes. Bygget har heis og stor takterrasse i 4.etg., solrik og med super utsikt. Gangavstand langs elveprominaden til Drammen jernbanestasjon.

Gode parkeringsforhold rundt eiendommen og mulighet for leie av innvendig parkeringsplass i umiddelbar nærhet.


Adkomst

Kort vei til alle fasiliteter, gangavstand til både buss og tog. Gode parkeringsmuligheter i umiddelbar nærhet til eiendommen. Området er preget av travelt forretningsliv, leilighetskomplekser og større kontoreiendommer. Et attraktivt sted å etablere din bedrift.

Condition

Eiendommen innehar en meget god standard - oppført i 2017. Svært delikate overflater av solid kvalitet og smakfulle farger. Hovedsaklig tepper på gulv, fliser i fellesarealer, ventilasjon med kjøling og varme.

Content

2.etg er totalt 301 kvm BTA. Vesentlig bestående av romslige kontorer, kjøkkenområde med "mingleplass", resepsjon, møterom, wc og et stort bad med dusj, wc og omkledning. Stor flott felles takterasse.

Energieffektivt bygg med Store vindusflater som gir særdeles gode lysforhold. Innvendig søppelrom og sykkelparkering i U-etg.


Available Space

Gross area 301 m²
Type Kontor

Property Info

Engene 18, 3015 Drammen

Contact

Thomas Larsen

Phone (+47) 32254050
Email thomas@bnm.no

Ola Wang

Phone (+47) 32254050
Email ola@bnm.no

Reference Number 266135466