Buskerud Næringsmegling

Storgata 8, 25 - 220 m²

Kongsberg

Særdeles sentralt beliggende kontorer i Kongsberg til leie

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Heis
  • Kantine

Beskrivelse

Vi har nå spennende og fleksible kontorlokaler med særdeles sentral og riktig beliggenhet i Kongsberg sentrum for utleie. Leieareal fra ca. 50-220 kvm er nå tilgjengelig. Arealene er hovedsakelig bestående av kontorer og åpent landskap, men kan tilpasses og innredes etter leietakers behov og ønsker. Lokalene vil for rett leietaker kunne bli oppusset og oppnå en moderne og høy standard. Meget gode parkeringsforhold på nabotomt hvor det er mulighet for leie av parkeringsplasser.

Svært sentralt beliggende i Kongsberg sentrum, med populære Stortorvet kjøpesenter samt gågaten i Kongsberg som nabo. Kun få minutters gange til jernbanestasjon og busstasjon fra eiendommen.


Adkomst

Spennende lokaler med den absolutte rette beliggenhet i Kongsberg sentrum. Eiendommen er beliggende i knutepunkt for handel i sentrum med kun få minutters gange til ulike servicetilbud og offentlig kommunikasjon. Enkel adkomst fra både hovedveinett med bil, samt gående i Kongsberg sentrum.


Content

Ledig areal i eiendommen utgjør fra ca. 25-220 kvm. Kontorlokalene er fleksible og med riktig arealstørrelse, som gjør disse attraktive for flere leietakere. I tillegg innehar eiendommen riktig beliggenhet og gangavstand fra offentlige knutepunkter i kombinasjon med gode parkeringsforhold rundt eiendommen. Ledig areal i eiendommens 2.etg utgjør fra ca. 25-220 kvm BTA. 

Lokalene kan tilpasses hva gjelder standard og modernitet for langsiktig leietaker.

Av fasiliteter kan det tilbys felles møterom, kantine og snøsmelteanlegg i fortauet foran eiendommens inngangspartier.


Available Space

Gross area 25 - 220 m²
Type Kontor, Butikk/Handel

Property Info

Storgata 8, 3611 Kongsberg

Gnr 7795
Bnr 1

Contact

Ola Wang

Phone (+47) 98075703
Email ola@bnm.no

Pål Gurrik

Phone (+47) 92633874
Email pg@realist.no

Reference Number 231800697