Buskerud Næringsmegling

Rosenkrantzgata 61, 25 - 400 m²

Drammen

Kontor og lagerlokaler i sentral beliggende eiendom med meget god profilering

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Heis
  • Kjøreport

Beskrivelse

Vi har nå for Fevang Eiendom AS attraktive og fleksible lokaler i eiendommen Rosentrantzgata 61 til leie. Ledig areal består av både kontor, lager og forretningslokaler/ shoowrom. Forretningslokaler med fantastiske profileringsmuligheter i større sentrumsnær eiendom på Bragernessiden av Drammen. Eiendommen representerer en klassisk eiendom bestående av både forretninger, lager og kontorlokaler, og holder en god standard med fleksible innredningsmuligheter.
Pga. størrelse og mange muligheter, vil det med jevne mellomrom være muligheter for bytte av arealer dersom behov for større eller mindre arealer melder seg. Tradisjonelt sett har dette vist seg å fungere fint både for leietakerne og utleier i denne eiendommen. Meget gode profileringsmuligheter mot godt velkjente Rosenkrantzgata.

Arealspesifikasjon:
Areal 1: 25 kvm kontor- 2.etg.
Areal 2: 373 kvm lager- 1.etg.
Areal 3: 255 kvm kontor- 2.etg.
Areal 4: 200 kvm kontor- 2.etg.
Areal 5: 50 kvm kontor- 2.etg.


Adkomst

Meget sentrumsnær beliggenhet, som en av de nærmeste naboer til hovednedløp/ utløp Bragernesås- tunnelen mot Lier/Oslo/Drøbak. Enkel adkomst via hovedgjennomfartsåre Rosenkrantzgata. både til og fra eiendommen. Gode offentlige kommunikasjonsmuligheter i umiddelbar nærhet av eiendommen, samt gangavstand til Gulskogen stasjon.


Condition

Eiendommen holder en generelt god standard, med lyse, tiltalende og velholdte såvel utleiearealer som fellesarealer. Hovedsakelig laminat på gulv og malte gipsvegger, samt systemhimling i tak med innfelt belysning. Ventilasjon med kjøling. Alarm med adgangskontroll utenom kontortid ved hovedinngang. Heis i bygget som tar opptil 1000 kg.


Parkering

Gode parkeringsmuligheter for både ansatte og kunder på eiendommen.

Available Space

Gross area 25 - 400 m²
Type Kontor, Produksjon/Industri, Lager/Logistikk, Kombinasjonslokaler

Property Info

Rosenkrantzgata 61, 3018 Drammen

Gnr 115
Bnr 573

Contact

Thomas Larsen

Phone (+47) 92011800
Email thomas@bnm.no

Ola Wang

Phone (+47) 32254050
Email ola@bnm.no

Reference Number 266135356