Buskerud Næringsmegling

Gråterudveien 20, 500 m²

Drammen

Kontorlokaler med mulighet for leie av lager- Høy standard og lave faste felleskostnader

Arealspesifikasjon

1. etg: 500 kvm Lager

Beskrivelse

Beskrivelse
Nytt tilbygg mot E18 - Kobbervikdalen - med panoramaprofilering i nye lokaler for din bedrift i Gråterudveien 20! Særdeles god profilering mot E-18. Utleier tilbyr nyere kontorlokaler fra ca. 300 kvm til ca. 700 kvm. I tillegg kan det fristilles ca. 300 kvm lagerareal i byggets midtre etasje. Meget god parkeringsdekning. Deler av eiendommen er totalrenovert og nybygget. Store deler av fasaden bestå av store vindusflater, som vil gi særdeles gode lysforhold i lokalene. Det er lagt opp til meget representative kontorlokaler av høy standard. Energibesparende tiltak/materialer er benyttet. Nytt solcellepanel blir i disse dager installert på store deler av taket.

Fasiliteter:

- Med høy kvalitet/standard
- Energieffektivt
- Faste rimelige felleskostnader
- God takhøyde
- Meget bra inneklima
- Arealeffektive løsninger
- Fantastisk mulighet til eksponering mot E-18
- God parkeringsdekning
- Mulighet for el-bil lading
- Miljøvennlig med solcellepark på tak
- Innvendig heis

Adkomst
Fra Drammen sentrum: Følg hovedfartsåren sørover på E-18, passèr Kobbervikdalen på høyre hånd, ta så av til høyre mot Åskollen/Eikhaugen. Ta til venstre i første rundkjøring og følg denne veien ca 700 m. Ta så til venstre, følg denne veien ca.500 m, ta til venstre og eiendommen ligger så som nr. 2 på høyre hånd.

Beliggenhet
Eiendommen ligger svært sentralt i et etablert industriområde under stadig utvikling med umiddelbar nærhet til påkjøring E-18 mot Oslo og sørover mot Vestfold/Telemark/Agder. Unike profileringsmuligheter direkte inn mot E18 - i de nye kontorlokalene vil man få en følelse av å "sveve over" E18. Gratis parkering! Eiendommen ligger som første eiendom på høyre hånd ved innfart mot Drammen fra sør via E-18. Veletablert og kjent adkomst til området med gode arbeidsforhold både for besøkende og større transport er ivaretatt på området. For øvrig velkjente aktører i nærområdet, som Scania, Eltek, Miltronic og PowerTech.

Standard
Eiendommen innehar en meget god standard, med store åpne flater som er innredet med cellekontorer i kombinasjon med åpne kontorløsninger/showrom. Nye store vinduer i fasaden gjør lysforholdene meget gode i kontorarealene. Nytt ventilasjonsanlegg med kjøling og oppvarming. T-himling med innfelt belysning i tak, gulv med moderne belegg, kontormoduler med glass og noe treverk i fleksible fargetoner. Nytt solcellepanel vil bli montert på store deler av tak, som vil redusere energikostnaden til leietaker betraktelig i tiden fremover.

Innhold
Lager på ca. 300 kvm i eiendommen 1.etg. Øverste etasje ut mot E-18 (3.etasje) - Kontor evt. showroom med stor takhøyde.
Det kan i tillegg tilbys boder i kjeller fra 15 - 45 kvm med enkel tilgang fra eiendommens underetasje.

Ledig areal

Bruttoareal 500 m²
Type Kombinasjonslokaler

Eiendomsinformasjon

Gråterudveien 20, 3036 Drammen

Gnr 33
Bnr 48

Kontakt

Pål Gurrik

Telefonnummer (+47) 92633874
E-post paal@bnm.no

Ola Wang

Telefonnummer (+47) 98075703
E-post ola@bnm.no

Saksnummer 1.23255