Buskerud Næringsmegling

Hans Kiærsgate 1 D, 250 m²

Drammen

Moderne kontorlokaler med høy standard, med mulighet for parkering på Tangenkaia

Fasiliteter

  • Garasje/P-plass
  • Aircondition
  • Kantine
  • Moderne
  • Sentralt

Arealspesifikasjon

kvm/antEtgBeskrivelse
250 kvm1Kontor

Beliggenhet

Beliggende på Tangenkaia har lokalet en unik beliggenhet med flott fjordutsikt som gir godt dagslys uten at det blir til sjenanse. Det er kort vei til Drammen sentrum, en flott spasertur langs elven til og fra jobb er vel ikke å forakte. Det er også rikelig med parkeringsplasser på området, samt gode muligheter for sykkelparkering.

Standard

Innbydende lokaler med adresse på havna i Drammen, dette er ett av Norges mest effektive knutepunkt for godshåndtering. Området inneholder ulike typer kontorvirksomheter og har en enkel adkomst til og fra E18.

Lokalet ble rehabilitert i 2011/2012 og fremstår som delikat og innbydende; hvor farger og materialer på vegg og gulv er nøytrale grå-toner som gjør det enkelt for leietager å sette sitt preg på sine nye lokaler. Vegger er malt lys grå og karmer er i en mørkere grå tone. Gulv er av grå-farget laminat som myk-gjør trinnlydene i lokalet.
Lokalet er i 2. etasje med felles kantine og takterrasse til disposisjon. Garderobe for de sporty er også tilgjengelig i samme etasje.


Det er muligheter for utelagring i området hvis behov.

Ledig areal

Bruttoareal 250 m²
Type Kontor

Eiendomsinformasjon

Hans Kiærsgate 1 D, 3041 Drammen

Kontakt

Paul-André Lefranc

Mobil +47 957 87 201
E-post paul-andre@bnm.no

Saksnummer 1000032